Hocam kafam karıştı oyunlar bilgisayardanmi gitti steam kütüphanesindenmi gitti?agalar merhaba benim eskiden kullandığım pcmde steam oyunlarım vardı ben bir gun o pcde steamı sildim geri yukledim ondan sonra oyunlarım gitti simdi baska bi pcdeyim ne yapabilirim
kütüphaneden yok oldu puf dieHocam kafam karıştı oyunlar bilgisayardanmi gitti steam kütüphanesindenmi gitti?
Hocam hesabınız birisinin aile paylaşımına dahilmiydi? Belki birisi aileden çıkarmıştır ve kütüphanede gorememissinizdirkütüphaneden yok oldu puf die
yok kimse yoktuHocam hesabınız birisinin aile paylaşımına dahilmiydi? Belki birisi aileden çıkarmıştır ve kütüphanede gorememissinizdir
parayla aldım kendim kartımdanHocam hesabınız birisinin aile paylaşımına dahilmiydi? Belki birisi aileden çıkarmıştır ve kütüphanede gorememissinizdir
eger baska hesaba geçersem gidermi oyunlarBaşka boş bir hesabı açmış olabilir misin yanlışlıkla?
Tabi ki gider. Oyunlar hangi Steam hesabına satın alındıysa o Steam hesabına ait olureger baska hesaba geçersem gidermi oyunlar
kral oyle deil simdi oyunlar a hesabında ben b hesabına girdim oyunlarımb hesabına gbidermiTabi ki gider. Oyunlar hangi Steam hesabına satın alındıysa o Steam hesabına ait olur