Neler Yeni

Beyler Benim İşlemci Ve Kasa Çok Isınıyor

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
Kasanın Modeli https://gamepowerpc.com/gaming-case/wraith
İşlemcinin Modeli Ryzen 5 1600 12nm
Sizce Bunu Nasıl Çözerim İşlemci Oyun Sırasında Mesela Far Cry 5 Oynarken 71-80 derece arası geziniyor
kasada Csgoda Bile Hemen Isınıyor Üste 2 Fan Ekleseme Düzelirmi Sizce

Emre Baş

80+ Gold
macun yenilemi dene yada yeni fan alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
80 i geçmedikçe sorun yok normal değerler ama kule tipi fan alarak düşürebilirsin biraz daha.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kasanın önde yeterli hava kanalları yok bence. O yüzden ısınıyor olabilir. Yan kapağı çıkartarak kullanabilirsiniz. Fark edecektir diye düşünüyorum.

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler Yan Kapağı Çıkardım Sizce On Paneli Söksem Nasıl Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın önde yeterli hava kanalları yok bence. O yüzden ısınıyor olabilir. Yan kapağı çıkartarak kullanabilirsiniz. Fark edecektir diye düşünüyorum.
80 i geçmedikçe sorun yok normal değerler ama kule tipi fan alarak düşürebilirsin biraz daha.
macun yenilemi dene yada yeni fan alabilirsin
Bide Macun Yenilemesini Yeni Yaptım Ama Bazı Oyunlarda Ani Donma İşlemci Sıcaklığı Yüzünden OLurmu

TheBuluts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Burak Bulut
Instagram
burakbulut.71
Steam
BurakAbi#
Yan kapağı çıkarmak biraz da zararlıymış onu yapana kadar kapağı düzeltsin ben de öyle yapıcağım mesela kapağı delirip felan fan takacağız yani öyle tahmin ediyorum bilgisayarcı tanıdığım yapcam ben bir şeyler dedi

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
Yan kapağı çıkarmak biraz da zararlıymış onu yapana kadar kapağı düzeltsin ben de öyle yapıcağım mesela kapağı delirip felan fan takacağız yani öyle tahmin ediyorum bilgisayarcı tanıdığım yapcam ben bir şeyler dedi
Neden Hocam Toz Olarakmı O Zaman Hiç Uzay Sistem Kurmayalım Uzay Sistemde Sıkıntılı Birazda

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ne gibi bir zararı olabilir ki? Sadece daha fazla tozlanabilir. O da düzenli temizlemeyle engellenebilir. Ya da ön panelde delikler açılıp hava sirkülasyonu arttırılabilir bence.

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
Ne gibi bir zararı olabilir ki? Sadece daha fazla tozlanabilir. O da düzenli temizlemeyle engellenebilir. Ya da ön panelde delikler açılıp hava sirkülasyonu arttırılabilir bence.
Bencede Öyle Yan Kapağı Değilde Ön Kapağı Çıkarsam Ön Panled 3 adet fan olduğu için önden havayı alır egzos fandan atar ve hava akışı iyi olur diye düşünüyorum

Brkmozz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Burak ÖZDEMİR
Amd işlemcilerde ısınma sorunu var stok fanda zaten biostan perfonmans moduna alırsan işlemci fanı son rpm de dönüyor bende 60 ile 55 arasına düştü bende yaşıyordum

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
AMD işlemcilerde ısınma sorunu var stok fanda zaten biostan perfonmans moduna alırsan işlemci fanı son rpm de dönüyor bende 60 ile 55 arasına düştü bende yaşıyordum
Rica Etsem Onu Adım Adım Anlatırmısın Ya Hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Yazgan
Kardeşim güç seçeneklerinden en düşük işlemci 1 yap en yüksegi 99 yap bende öyle bir sorunla karşılaşmıştım iyi bir macun en iyi çözüm ama bunu dene buda işe yarayacak yalnız denemeden önce pc sogumasını bekle bu ayarı yaptıktan sonra 1 saat kullan baktın haya sıcak 90 düşür 85 e düşür baktım hiç olmadı 80 yap daha altına düşürmen fps düşürebilir umarım yardımcı olabilmişimdir !

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
Kardeşim güç seçeneklerinden en düşük işlemci 1 yap en yüksegi 99 yap bende öyle bir sorunla karşılaşmıştım iyi bir macun en iyi çözüm ama bunu dene buda işe yarayacak yalnız denemeden önce pc sogumasını bekle bu ayarı yaptıktan sonra 1 saat kullan baktın haya sıcak 90 düşür 85 e düşür baktım hiç olmadı 80 yap daha altına düşürmen fps düşürebilir umarım yardımcı olabilmişimdir !
Bi Denicem Ama Tek Çözümü Ön Paneli Çıkartmak Gibi Duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,091
Üyeler
168,235
Son üye
BlackMamba59
Top Bottom