Neler Yeni

Beyler benim psikolojim artık kaldırmıyor.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
Yahu 9 yıllık laptopum bozuldu 7 ay önce. Zaten artık ölmüştü cihaz. Sırf tarayıcı açıkken fanlar deli gibi çalışıyordu. Aylardır sistem toplamak için uğraşıyorum ama yok Allah yok. Ya parça yok ya stok yok ya çok pahalı. İstediğim gibi bir sistem toplayamadan kafayı kırdım artık. Millet illallah etti benden evde işte konusunu açıyorum sürekli diye. Abdullahın yaptığı hiçbir sisteme yetişemedim çalıştığım için. Bildirim geliyor ben çalışıyor oluyorum ben baktığımda çoktan alan almış giden gitmiş oluyor. Ne olacak arkadaş bu işin sonu? Şaka gibi bir dönemin içinde kaldık. Gerçekten yoruldum ben bu işten. Yakında doktorluk olursam şaşırmam. En son yurtdışından ekran kartı getirecektim az önce konuştuk orasıda olmadı. Ortada kaldım sap gibi. Kafam cidden çok bozuk.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Bütçeniz nedir, nasıl bir PC istiyorsunuz?

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz nedir, nasıl bir PC istiyorsunuz?
10k butce ayirmistim normalde monitor dahil. Bu son sistemi cok begendim ama yetisemedim. Ayni ayarda birsey bulsam hic dusunmem alirim. Monitoru gec alirim gerekirse.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

samet4747

80+ Platinum
İşlerim rast giderse sana ram hediye edeyim dedim de bütçen az değilmiş..

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlerim rast giderse sana ram hediye edeyim dedim de bütçen az değilmiş..
Hocam inan maddi olarak yardım edilecek bir sey yok. Param hazir zaten. Tek istediğim kafama gore uygun kampanyali bir sistem alip bu olayi kapatmak. Şu sistemi kacirdim diye kendimi yiyorum dunden beri. Yok baktim piyasaya ayni fiyata olan makineler cidden cok kotu.

samet4747

80+ Platinum
Hocam inan maddi olarak yardım edilecek bir sey yok. Param hazir zaten. Tek istediğim kafama gore uygun kampanyali bir sistem alip bu olayi kapatmak. Şu sistemi kacirdim diye kendimi yiyorum dunden beri. Yok baktim piyasaya ayni fiyata olan makineler cidden cok kotu.
Bende 4500 TL'ye 3060 alacaktım ve bunun için 1 ay önce 5 k ya 5600xt kartımı sattım. Şu an kart bulamıyorum beklemeyi göze alarak yaptım bunu pişman değilim. Siz iyi bir sistem bulabilirsiniz 1 2 aya bir şeyler düzelecek

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yahu 9 yıllık laptopum bozuldu 7 ay önce. Zaten artık ölmüştü cihaz. Sırf tarayıcı açıkken fanlar deli gibi çalışıyordu. Aylardır sistem toplamak için uğraşıyorum ama yok Allah yok. Ya parça yok ya stok yok ya çok pahalı. İstediğim gibi bir sistem toplayamadan kafayı kırdım artık. Millet illallah etti benden evde işte konusunu açıyorum sürekli diye. Abdullahın yaptığı hiçbir sisteme yetişemedim çalıştığım için. Bildirim geliyor ben çalışıyor oluyorum ben baktığımda çoktan alan almış giden gitmiş oluyor. Ne olacak arkadaş bu işin sonu? Şaka gibi bir dönemin içinde kaldık. Gerçekten yoruldum ben bu işten. Yakında doktorluk olursam şaşırmam. En son yurtdışından ekran kartı getirecektim az önce konuştuk orasıda olmadı. Ortada kaldım sap gibi. Kafam cidden çok bozuk.
Yeni pc topliyicaklarin hepsi ayni durumda maalesef :(

Yaşadığın şehirde böyle bilgisayar donanımları satan yerel (ama güvenebileceğin) yerlerden satın alabilirsin. Farklı yerlerden stok getirdikleri için internettekinden daha uygun fiyata bile belki bulabilirsin. Bence şansını dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,538
Üyeler
167,325
Son üye
slmlarrrr
Top Bottom