Endlessss.1
80+
Beyler benimd download hızı 6 mbps hızda iyi mi? kötümü ben bilmiyorum
günümüz şartları için düşük
Çok kötü. Santrale olan uzaklığın 1000m'den fazla ise yapabilecek bir eylem yok.Beyler benimd download hızı 6 mbps hızda iyi mi? kötümü ben bilmiyorum
çok düşük yükseltBeyler benimd download hızı 6 mbps hızda iyi mi? kötümü ben bilmiyorum
Bizim internet 100 mbps olmasına rağmen film ya da mesela RDR2 yi indiriyorken beklemek can sıkıcı bir hal alıyor. 50 Mbps altında internete sahip olanlara sabır diliyorum. Bizi böyle düşük hızlara muhtaç bırakan kim varsa onlara selam söylüyorum.dostum internetin şuan varla yok arası
8 Mbps kullanıyorum ve 7’yi geçemedimBizim internet 100 mbps olmasına rağmen film ya da mesela RDR2 yi indiriyorken beklemek can sıkıcı bir hal alıyor. 50 Mbps altında internete sahip olanlara sabır diliyorum. Bizi böyle düşük hızlara muhtaç bırakan kim varsa onlara selam söylüyorum.
TT ye selam yolluyoruz o zaman bende 16mbps var 14mbps geliyor eve pc olmadığı için çok büyük dosyalar indirmiyorum ama bı kaç kişi den sonra internet sapıtıyor hele evde wp den fotoğraf atarken yada instada hikaya paylaşırken internet neredeyse gidiyorBizim internet 100 mbps olmasına rağmen film ya da mesela RDR2 yi indiriyorken beklemek can sıkıcı bir hal alıyor. 50 Mbps altında internete sahip olanlara sabır diliyorum. Bizi böyle düşük hızlara muhtaç bırakan kim varsa onlara selam söylüyorum.