arkadaşlar pc nin kasası baya büyük ve ağır tahmini 20-30 kilo vardır (emin değilim) ben bu bilgisayarı duvara rafa katmak istiyorum bu bilgisayarı taşıyabilecek ve içimi rahat ettirecek bir raf tutucu lazım önerir misiniz?
gömme raflar var onlara bakabilirsin L tutucu olmayacak onlar bükülebilirarkadaşlar pc nin kasası baya büyük ve ağır tahmini 20-30 kilo vardır (emin değilim) ben bu bilgisayarı duvara rafa katmak istiyorum bu bilgisayarı taşıyabilecek ve içimi rahat ettirecek bir raf tutucu lazım önerir misiniz?
L tutucular dan 2 tane alsam yani 4 tane oluyor yinede yamulurmugömme raflar var onlara bakabilirsin L tutucu olmayacak onlar bükülebilir
gömme daha sağlıklıL tutucular dan 2 tane alsam yani 4 tane oluyor yinede yamulurmu
5-6 ay dayansın yeterli gömme maliyetligömme daha sağlıklı
Marangoza yaptır detaylı anlatıp daha iyi olurarkadaşlar pc nin kasası baya büyük ve ağır tahmini 20-30 kilo vardır (emin değilim) ben bu bilgisayarı duvara rafa katmak istiyorum bu bilgisayarı taşıyabilecek ve içimi rahat ettirecek bir raf tutucu lazım önerir misiniz?