Çözüldü✓ BEYLER BU KABLO NE ?

Jankanbe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
575
Beyler vatandan aldığım pc yi kurmaya başladım yavaş yavaş ama bu kablo ne içerde boş duruyor bir yere falan takılıyor mu ?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Hit: 84
6+2 kablosu, ekran kartına takılır. Ekran kartındaki tüm pinler dolu ise boşta kalabilir.

2 tane soket gereken gpu larda ise yariyor oyle bosta durmasi normal

Ekran kartı güç kablosu, PSUYA bağlayın.

Bağlanmasına gerek yok boşta duracak. Kart bağlı zaten görüldüğü kadarıyla. PSUya nasıl yetişsin hem o kablo 😄
Hocam anlıyorsun sen şimdi ben kasayı çıkardım monitörü çıkardım elimde bir sürü kablo var neyi nereye takıcam fikrim yok yıllardır laptop kullanıyorum ne yapabilirim

Ekran kartı güç kablosu, PSUYA bağlayın.
o.O2o.O2o.O2o.O2o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anlıyorsun sen şimdi ben kasayı çıkardım monitörü çıkardım elimde bir sürü kablo var neyi nereye takıcam fikrim yok yıllardır laptop kullanıyorum ne yapabilirim
Monitör kablosunu ekran kartı varsa ona tak anakart kısmına takma,psunun güç kablosu olması lazım onuda fişe tak arkada on/off tuşu varsa onu aç.Monitörün güç kablosu var ise onu bağla açılması lazım sistemin.Ramleri düzgün oturttuğuna emin ol ytdeki 5dakikalık pc kurulum rehberleri her şeyi anlatıyor zaten onlardan izle eksik bir şey yaptıysan düzeltirsin.

o.O2o.O2o.O2o.O2o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör kablosunu ekran kartı varsa ona tak anakart kısmına takma,psunun güç kablosu olması lazım onuda fişe tak arkada on/off tuşu varsa onu aç.Monitörün güç kablosu var ise onu bağla açılması lazım sistemin.Ramleri düzgün oturttuğuna emin ol ytdeki 5dakikalık pc kurulum rehberleri her şeyi anlatıyor zaten onlardan izle eksik bir şey yaptıysan düzeltirsin.
Tüh, ben yanlış görmüşüm niye bu kadar dalga geçilmiş ki ayıp yani.

Tüh, ben yanlış görmüşüm niye bu kadar dalga geçilmiş ki ayıp yani.
Ayıp değil,bu dünya senin yanlışlarını bulur ve gülerek yüzüne vurar gerçekler bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri