Çok teşekkürler reis6+2 kablosu, ekran kartına takılır. Ekran kartındaki tüm pinler dolu ise boşta kalabilir.
NeyleEkran kartı güç kablosu, PSUYA bağlayın.
Bağlanmasına gerek yok boşta duracak. Kart bağlı zaten görüldüğü kadarıyla. PSUya nasıl yetişsin hem o kabloEkran kartı güç kablosu, PSUYA bağlayın.
Hocam anlıyorsun sen şimdi ben kasayı çıkardım monitörü çıkardım elimde bir sürü kablo var neyi nereye takıcam fikrim yok yıllardır laptop kullanıyorum ne yapabilirimBağlanmasına gerek yok boşta duracak. Kart bağlı zaten görüldüğü kadarıyla. PSUya nasıl yetişsin hem o kablo![]()
Ekran kartı güç kablosu, PSUYA bağlayın.
Monitör kablosunu ekran kartı varsa ona tak anakart kısmına takma,psunun güç kablosu olması lazım onuda fişe tak arkada on/off tuşu varsa onu aç.Monitörün güç kablosu var ise onu bağla açılması lazım sistemin.Ramleri düzgün oturttuğuna emin ol ytdeki 5dakikalık pc kurulum rehberleri her şeyi anlatıyor zaten onlardan izle eksik bir şey yaptıysan düzeltirsin.Hocam anlıyorsun sen şimdi ben kasayı çıkardım monitörü çıkardım elimde bir sürü kablo var neyi nereye takıcam fikrim yok yıllardır laptop kullanıyorum ne yapabilirim
Tüh, ben yanlış görmüşüm niye bu kadar dalga geçilmiş ki ayıp yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitör kablosunu ekran kartı varsa ona tak anakart kısmına takma,psunun güç kablosu olması lazım onuda fişe tak arkada on/off tuşu varsa onu aç.Monitörün güç kablosu var ise onu bağla açılması lazım sistemin.Ramleri düzgün oturttuğuna emin ol ytdeki 5dakikalık pc kurulum rehberleri her şeyi anlatıyor zaten onlardan izle eksik bir şey yaptıysan düzeltirsin.
Ayıp değil,bu dünya senin yanlışlarını bulur ve gülerek yüzüne vurar gerçekler bunlar.Tüh, ben yanlış görmüşüm niye bu kadar dalga geçilmiş ki ayıp yani.