evet dostum sana ayar yapmamız gerek modemin çok eski değil ise modem arayüzünde Qos bölümü var etkinleştirip oradan indirme ve yükleme hızını şu an aldığın hızın biraz aşağısına çekiyorsun sorunun düzeliyor.( Örn: 35 olan indirmeni 30 a 6 uploadını 5 e düşürmelisin./30000, 5000 gibi değerler girececksin) Trafik kontrolü tiki varsa işaretle ardından tekrar test yap.bir problem var gibi ama
hemen deniyorumevet dostum sana ayar yapmamız gerek modemin çok eski değil ise modem arayüzünde Qos bölümü var etkinleştirip oradan indirme ve yükleme hızını şu an aldığın hızın biraz aşağısına çekiyorsun sorunun düzeliyor.( Örn: 35 olan indirmeni 30 a 6 uploadını 5 e düşürmelisin./30000, 5000 gibi değerler girececksin) Trafik kontrolü tiki varsa işaretle ardından tekrar test yap.
Şimdi bu hali aldı teşekkür ederim , üst sınır için 32000 vs deneyim mi ? Bunun tam olarak bana faydası ne olacak mesela valorantta ? Jitter mi düşüyor böyle yapınca ping daha stabil mi oluyor ?evet dostum sana ayar yapmamız gerek modemin çok eski değil ise modem arayüzünde Qos bölümü var etkinleştirip oradan indirme ve yükleme hızını şu an aldığın hızın biraz aşağısına çekiyorsun sorunun düzeliyor.( Örn: 35 olan indirmeni 30 a 6 uploadını 5 e düşürmelisin./30000, 5000 gibi değerler girececksin) Trafik kontrolü tiki varsa işaretle ardından tekrar test yap.
Çok iyi hale gelmiş tebrikler. Bu ayarlar modemin darboğaz yapmamasına yarıyor. Ağa herhangi bir cihaz bağlansa bile direkt etkilenmiyor ve oyunlarda ani ping çıkışları olmuyor sürekli sabit pinginiz olacak. Çok yüksekse de düşmüş olacaktır. 32000 de aynı notu alıyorsanız artırabilirsiniz. En iyi değeri deneyerek bulun.Şimdi bu hali aldı teşekkür ederim , üst sınır için 32000 vs deneyim mi ? Bunun tam olarak bana faydası ne olacak mesela valorantta ? Jitter mi düşüyor böyle yapınca ping daha stabil mi oluyor ?
Sizin de arayüzden Qos ayarlarını yapmanız lazım özellikle upload çok darboğazda. Yukarıdaki arkadaşa söylediklerimi uygulayın yapamazsanız ekstra yardımcı olurum.Mobil baygın PC geçince atıcam
Alıntıyı görüntüle
Yük altında indirme pinginiz güzel. Upload hızını 7 e çekerseniz sorununuz çözülecektir. Arayüzden Qos sekmesinden ayarlayın yukarıdaki arkadaşa söylediğim aynı aşamalar.Böyle çıktı, ne yapmak gerekir?