Birisi cool whine der birisi cook whine der Coil Whine doğrusudur ayrıca ekran kartını direk aldığınız satıcıya ulaşarak değişim yada garantiye vermek istediğinizi söyleyinBeyler 10k para saydım ve bu sesi duymak acayip sinirlerimi bozuyor alalı 2 gün oldu iade kabul olurmu
Abi sürekli cizir cizir edip duruyor ya
Yok abi kapalıyken cizir cizir edip duruyor bide yük altına giriyor ya açarken felan daha da artıyorBende de var o durum ben garantiye gönderip değişim yaptırtcam ama bendeki epey yüksek bir ses kulaklıkla bile kesilmiyor. Yüksek dediğim kasanın kapağı kapalı iken ses sana rahatça geliyorsa yüksektir yoksa teknik servislerin şerefsizliği, yok abi çok ses çıkarmıyo bu deyip geri gönderiyorlar.
Aynen öyle hocam. Olamaz teknik servis sesi duyamaz kulağında airpods var.Bende de var o durum ben garantiye gönderip değişim yaptırtcam ama bendeki epey yüksek bir ses kulaklıkla bile kesilmiyor. Yüksek dediğim kasanın kapağı kapalı iken ses sana rahatça geliyorsa yüksektir yoksa teknik servislerin şerefsizliği, yok abi çok ses çıkarmıyo bu deyip geri gönderiyorlar.
Psu da zaten ekran kartında değilCoil Whine'da iade olmayabilir. Fakat ekran kartını değiştirebilirler. Ama şansını dene.
Aynen öyle hocam. Olamaz teknik servis sesi duyamaz kulağında airpods var.
Mecbur kabul etmek zorundalar. Öyle yada böyle. Yasalar var.Şu ortalık bi dinsinde, sıkıosa o teknik servis yamuk yapsın o kartı yediricem onlara .
Değiştirmek ya da tamir etmek zorundalar. 14 gün içerisinde ise koşulsuz şartsız iade edebilirsin.PSU da zaten ekran kartında değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler sıkıntı PSU da ekran kartında değil bu arada