Yasaları tam olarak uygulayan hangi teknik servis var ?Mecbur kabul etmek zorundalar. Öyle yada böyle. Yasalar var.
Yasaları tam olarak uygulayan hangi teknik servis var ?Mecbur kabul etmek zorundalar. Öyle yada böyle. Yasalar var.
Türkiye'de ben göremiyorum. THH'ye başvurunca seve seve kabul ederler.Yasaları tam olarak uygulayan hangi teknik servis var ?
Beyler psu PC açarken cızırtı yapiyor ufak bı yük altında gene aynı onun dışında gene sesi geliyor ciddiyim cooler master mwe 700 w power bideYasaları tam olarak uygulayan hangi teknik servis var ?
Türkiye'de ben göremiyorum. THH'ye başvurunca seve seve kabul ederler.
Son derece rahatsız edici bir ses var ise garantiye gönderin. Ancak ortalama.bir ses için iade yada değişim yapmıyorlar.
Şu ortalık bi dinsinde, sıkıosa o teknik servis yamuk yapsın o kartı yediricem onlara .
Yasaları tam olarak uygulayan hangi teknik servis var ?
Beyler düşünsenize 10 k para veriyonuz psu cızırtı yapiyor ne iğrenç bişey bu ya böyleTürkiye'de ben göremiyorum. THH'ye başvurunca seve seve kabul ederler.
İade et veya değişim iste. PSU sistemin kalbidir. Daha fazla kullanma sistem yanabilir.Beyler PSU PC açarken cızırtı yapiyor ufak bı yük altında gene aynı onun dışında gene sesi geliyor ciddiyim cooler master mwe 700 w power bide
Bobinler veya Trafo zırıltı yapıyor. Göndere servise veya aldığın yer göndersin. Değiştirirler.Beyler PSU PC açarken cızırtı yapiyor ufak bı yük altında gene aynı onun dışında gene sesi geliyor ciddiyim cooler master mwe 700 w power bide
Dostum valla öyle çok konu var ki. En sonunda patlayıp sövücem firmalara.Beyler düşünsenize 10 k para veriyonuz PSU cızırtı yapiyor ne iğrenç bişey bu ya böyle
Bahsettiğin ses şunun gibi mi ? Trafo ZırıltıÇıkarttım zaten şimdi anakarti da çıkarmadım yerinden duruyor
Aynen öyle agaBahsettiğin ses şunun gibi mi ? Trafo Zırıltı
Yıllar sonra zar zor 1500tl verip aldığım monitör de beni bu denli üzdü. Bilirim nasıl bir his olduğunu...Beyler düşünsenize 10 k para veriyonuz PSU cızırtı yapiyor ne iğrenç bişey bu ya böyle
Dostum valla öyle çok konu var ki. En sonunda patlayıp sövücem firmalara.
Bu yakışıklılığa yakışıyor mu bu ?Bahsettiğin ses şunun gibi mi ? Trafo Zırıltı