- Konu Sahibi Konu Sahibi
kral ya orta yada düşük tü onu net hatırlamıyorum tşk ederimHangi ayarlarda oynadın? Sistemin ısındığı için kapanmıştır, macun yenilediğine göre bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Keyifli oyunlar dilerim.
kral ya orta yada düşük tü onu net hatırlamıyorum tşk ederimHangi ayarlarda oynadın? Sistemin ısındığı için kapanmıştır, macun yenilediğine göre bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Keyifli oyunlar dilerim.
dead cellsyazın sıkıldım oyunda oynamak ıstıyorum çöp sistemin bile kaldıracağı güzel oyunlar varsa muq olur oyun turleri fark etmez
kral ya orta yada düşük tü onu net hatırlamıyorum tşk 20 30 oynuyodu ama aşırı keyif veriyodu
ya millet bayılı oama gram ilgimi çekmiyo witcher serisiAyrıca Witcher 1-2'ye bakabilirsin (le le ley, le le, le le ley!!).
Enis Cherryson hazretlerini çağrıyorum...ya millet bayılı oama gram ilgimi çekmiyo witcher serisi
harbi la optimizasyon kralı sshshshshTost makinasında bile oynanan oyun ZULA
ama harbi ilgimi çekmiyo ama denerim ztn aklımda 3 tane sseri var 1.cod 2.metro 3.hitman belki 4.witcherEnis Cherryson hazretlerini çağrıyorum...
- 1.000.000 zihinsel hasar!!!! -
bu arda oynama sıram deil ilk buyuk ıhtımalle hitman sonra cod sonra metroharbi la optimizasyon kralı sshshshsh
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama harbi ilgimi çekmiyo ama denerim ztn aklımda 3 tane sseri var 1.cod 2.metro 3.hitman belki 4.witcher