Neler Yeni

Instagram Beyler Helal Para Kazanmak Artık Yalan Mı?

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
İnstegramda gezerken pek çok cinsiyet değiştiren kişilere denk geliyorum. Mika olsun mükremin olsun ve daha pek çoğu. Kumar illeti gibi cinsiyet değiştiren oğlanlar doldu sosyal medya ve bu kişiler bir çogumuzun ömrü hayatı boyunca yaşayamacağı şekilde yaşıyorlar. Bu tüm dünyada mı bu şekilde yoksa Türkiyede mi son zamanlardaki şartlardan dolayı arttı bilmiyorum fakat benim bir hayli canımı sıkmaya başladı. Akşamları yorgun gelip bu tarz kişileri gördükce zihnen çokuntu yaşıyorum. Hatta ara sıra islamdan soğuyorum çünkü islamda yeri olmayan pek çok şeyi yapıp insanların bu şekilde zengin ve mutlu olması canımı sıkıyor. Sizlerin de düşüncelerinizi merak ediyorum.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
İnstegramda gezerken pek çok cinsiyet değiştiren kişilere denk geliyorum. Mika olsun mükremin olsun ve daha pek çoğu. Kumar illeti gibi cinsiyet değiştiren oğlanlar doldu sosyal medya ve bu kişiler bir çogumuzun ömrü hayatı boyunca yaşayamacağı şekilde yaşıyorlar. Bu tüm dünyada mı bu şekilde yoksa Türkiyede mi son zamanlardaki şartlardan dolayı arttı bilmiyorum fakat benim bir hayli canımı sıkmaya başladı. Akşamları yorgun gelip bu tarz kişileri gördükce zihnen çokuntu yaşıyorum. Hatta ara sıra islamdan soğuyorum çünkü islamda yeri olmayan pek çok şeyi yapıp insanların bu şekilde zengin ve mutlu olması canımı sıkıyor. Sizlerin de düşüncelerinizi merak ediyorum.
Hocam İslam'a ters olan şeyleri yaparak para kazanan, mutlu olan, zengin olan insanlar ancak ve ancak dünya nimetlerinden bu şekilde yararlanabiliyorlar. Bu işin ahiret kısmını hesaba katmıyorlar. İyiler kaybetmez hocam. İyi yoldayız diye, lubunya olmadık diye ya da eşcinsel olmadık oramızı buramızı açıp kadın kılığına bürünmedik diye kaybedeceğimiz anlamına gelmiyor. Yorgun argın emekçi olarak işten gelip bu tarz şeyleri görmek illa ki zoruna gidiyordur benim de gidiyor haklısın o konuda yapacak bir şey yok. Rağbet görülüp izleniyorlar ki bu hokkabazlığı yapmaya devam ediyorlar. Korkuyorum ileride büyük felaketler gelecek diye. İyice lut kavmine döndük... Sadece bu tarz kimseleri kafamıza fazla takmamamız ve kendi işimizin peşinden koşmamız helal parada gözümüzün olması gerektiğini düşünüyorum.

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam İslam'a ters olan şeyleri yaparak para kazanan, mutlu olan, zengin olan insanlar ancak ve ancak dünya nimetlerinden bu şekilde yararlanabiliyorlar. Bu işin ahiret kısmını hesaba katmıyorlar. İyiler kaybetmez hocam. İyi yoldayız diye, lubunya olmadık diye ya da eşcinsel olmadık oramızı buramızı açıp kadın kılığına bürünmedik diye kaybedeceğimiz anlamına gelmiyor. Yorgun argın emekçi olarak işten gelip bu tarz şeyleri görmek illa ki zoruna gidiyordur benim de gidiyor haklısın o konuda yapacak bir şey yok. Rağbet görülüp izleniyorlar ki bu hokkabazlığı yapmaya devam ediyorlar. Korkuyorum ileride büyük felaketler gelecek diye. İyice lut kavmine döndük... Sadece bu tarz kimseleri kafamıza fazla takmamamız ve kendi işimizin peşinden koşmamız helal parada gözümüzün olması gerektiğini düşünüyorum.
zor işte kral ay sonu elıne aldıgın paranın hıc bır seye yetmedıgını gorunce tum bu dediklerine katılmak cok zor oluyor.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Para kazanmak için Ora bura derken her yolu denedim kral ama helal olsun az olsun artık benim için bu önemli onun stresi ile uğraşmaktansa günaha girmektense en iyisi helalden kazanmak Allah bereketini verir doğrudan sasma

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Kürşat
Hatta ara sıra islamdan soğuyorum çünkü islamda yeri olmayan pek çok şeyi yapıp insanların bu şekilde zengin ve mutlu olması canımı sıkıyor.
O zaman gidin siz de yapın hocam, helal haram ne düşünüyonuz

Satriani

80+ Bronze
Maalesef sosyal medya ve çağın çok farklı yerlere gitmesiyle, eskisi gibi emeğin karşılığı alınamaz oldu. Kolay yoldan para kazanan insanların da bunu marifet olarak gösterip insanların gözüne sokması, bir çok insanın emekle tutunmaya çabaladığı hayata karşı olan inanç ve hevesi kırıyor. Bu sıkıntıların temel noktasında tabii ki ekonomik çöküş, alım gücünde dibe vurulması ve en tepedekiler ile fakir halk makasının yaratılması yatıyor.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,504
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Valla ben en çok buna şaşırıyorum. Oğlanlar kızlardan daha ünlü oldu sanırım. Kime bakıyon transları takip ediyorlar. Bu ne heves la adamlarda? ahahsgshsgs

Şu keyif çekerek zenginlikler içinde yaşaması benimde pisikolojimi bozuyor. Akşama kadar eşek kadar çalışıp duymadığımız söz kalmasın gelde gece uyuyunca bu şeyler aklına gelsin.

Toplumu intihar seviyyesine taşıyorlar resmen. Ben ne için yaşıyorum o zaman diyorum bazen. Ömrü hayatımda bu kadar çalışıp Bir odalı ev bile almayacaksam kendi başıma evlenemeyeceksem koştur koştur nereye kadar?

Top Bottom