modeline göre değişir de aldıktan 3-4 yıl sonra bi bakım yapılması gerekebilirEkran kartina icini acip macunlama falan
Yapan var oyle bisey yapacakmiyim
Macunlari nerde saklayabilirimmodeline göre değişir de aldıktan 3-4 yıl sonra bi bakım yapılması gerekebilir
ne olsun istiyorsun olum, macunları kabında saklaMacunlari nerde saklayabilirim
Ve yapacak baska biseyim yokmu sadece 6 ayda 1 macun yenilicem 2 haftada 1 toz silecem 3 ila 4 senede 1 ekran karti bakim bu kadarmi baska bisey yokmu
Kanka haftada bir kasanın tüm gücünü kesip, içini açıp tozları kuru bir bezle alıyorum. Yeterli mi sence, işlemci için macunu da 11 Eylülde pc geldi, Mart Nisan gibi mi yapmalıyım? Cevaplarsan sevinirim.ne olsun istiyorsun olum, macunları kabında sakla
Reis ogrendiyime gore macun isini 6 ayda 1 toz alma isini kirlenmesine bagli 2 ila 3 haftada ekran kartinin icini acip extra bakim icin 3 ile 4 seneKanka haftada bir kasanın tüm gücünü kesip, içini açıp tozları kuru bir bezle alıyorum. Yeterli mi sence, işlemci için macunu da 11 Eylülde pc geldi, Mart Nisan gibi mi yapmalıyım? Cevaplarsan sevinirim.
Şuanlık o temizleme yeterli ona , macunu da işlemci sıcaklarına göre değiştirirsinKanka haftada bir kasanın tüm gücünü kesip, içini açıp tozları kuru bir bezle alıyorum. Yeterli mi sence, işlemci için macunu da 11 Eylülde pc geldi, Mart Nisan gibi mi yapmalıyım? Cevaplarsan sevinirim.
Teşekkürler kankam.Şuanlık o temizleme yeterli ona , macunu da işlemci sıcaklarına göre değiştirirsin
Sana bir soru abim bacunu surduk sivi soutmayi takarken biraz zorlandik az o taraf az bu taraf kayfi biraz ama isin sonunda takabildim ondan bir sorun olmaz degilmiŞuanlık o temizleme yeterli ona , macunu da işlemci sıcaklarına göre değiştirirsin