Neler Yeni

Çözüldü✓ beyler n11de ssd alıcaktım sorun çıkarıcağı için iptal ettim resimlerini atıyorum iadem yapılır mı? ?

yusuf34

80+ Silver

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
https://www.n11.com/urun/apacer-as3...-240-gb-sata-3-ssd-999487?magaza=techno-store
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana dediki ürün açılırsa iade alamam dedim üzerine kişisel dosya yazılmasa dedim olmaz iade alamayız dediler

teşekkürler bende iptal ettim satıcı onayladı
resimini atıyorum sorun yok değil mi

iptal ettim bende zaten

iade talebi oluşturdum heriey normalmi gözüküyor daha kartıma yatmadı ürününüzün iptali onaylandındedi n11ile bankanız arasında dedi
Her şey normal 1-2 güne gelir para
Satıcısı Hepsiburada'nın kendisi olan ssdlerden alabilirsin veya satıcısı Amazon'un kendisi olanlardan alırsan hiç sorun yaşamazsınız

eywallah dikakt etmedim sağ olasın

benim laptopta mallesef m2yuvası yok para iademi yatırırmı
Ssleri kaldır dostum kötü niyetli birisi görebilir
Para iaden yatar merak etme rahat ol

yusuf34

80+ Silver
Satıcısı Hepsiburada'nın kendisi olan ssdlerden alabilirsin veya satıcısı Amazon'un kendisi olanlardan alırsan hiç sorun yaşamazsınız
eywallah iyi ki böyle bir forum var allah abdullah abiden ve bu forumdan allah razı olsun iyi ki varsınız

teşekkür ederim

sdsss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Emre

Tam benim düşüncem bende dün ssd alacaktım n11 de 20 lirada daha ucuzdu almadım dükkana güven olmaz amazon veya hepsiburada nın kendi dükkanları veya elden gidip almak en iyisi. Konudaki arkadaşta parayı alır zaten eline geçmemiş ssd.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
eywallah dikakt etmedim sağ olasın

benim laptopta mallesef m2yuvası yok para iademi yatırırmı
Kargo gelmeden iptal ettiysen veya kargo gelse dahi iade işlemi başlatırsan paran beş iş günü içerisinde veya banka durumuna göre daha erken iadesi yapılır. O yönden bir problem olmaz.

yusuf34

80+ Silver
Kargo gelmeden iptal ettiysen veya kargo gelse dahi iade işlemi başlatırsan paran beş iş günü içerisinde veya banka durumuna göre daha erken iadesi yapılır. O yönden bir problem olmaz.
evet o şekilde yaptım teşekkürler

Tam benim düşüncem bende dün ssd alacaktım n11 de 20 lirada daha ucuzdu almadım dükkana güven olmaz amazon veya hepsiburada nın kendi dükkanları veya elden gidip almak en iyisi. Konudaki arkadaşta parayı alır zaten eline geçmemiş ssd.
eywallah teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,896
Üyeler
166,102
Son üye
butler21
Top Bottom