hocam 3 aya gelmezse port olan yere araba ile girinBeyler yeni başvuru yaptik internet verebiliyorlar ama port yokmuş port yapcaz veya bosalacahi zaman dedi ama büyük ihtimal yapacaklar acil başvuru diye geçtiler tahmini ne kadar sürer? (Türk Telekom)
Tt müdürlüğü ancak hızlandırır, arkadaşım 6 ay bekledi ancak müdürlüğe gidince halledebildiBeyler yeni başvuru yaptik internet verebiliyorlar ama port yokmuş port yapcaz veya bosalacahi zaman dedi ama büyük ihtimal yapacaklar acil başvuru diye geçtiler tahmini ne kadar sürer? (Türk Telekom)
Müdürlüğe gidince 3 günde halloluyomusBenim de 2 ay port sorunum vardı nakil alamıyordum interneti yeni adresime daha sonra artık kalbimin temizliğinden midir nedir benim bulunduğum bölgenin santralinde çalışan bir kişi aradı görüştüm normalde adres sorgusunda hız bilgim çıkmıyordu port yok diyordu bu kişiyle ne zaman konuşsam telefonda bekletiyordum kendisini tekrar sorgu yapıyordum hız bilgisi vs hepsi çıkıyordu tabi 2 gün uğraştık böyle sürekli telefonu kapattıktan sonra hız bilgisi tekrar kayboluyor port yok diyordu. 2.günün sonunda sizin için ek 2 adet port ekledik hemen firmanızla görüşün nakil aldırın dedi bende o an nakil işlemlerini tekrar başlattım ertesi gün TT elemanı geldi ankastre kutusuna bağlantıları yaptı gitti o günden beridir sorunsuz kullanıyorum interneti. Bu işi sadece santral çözüyor oradan birilerinin numarasını falan bulun derim. Ben ne olur ne olmaz diye çalışan kişinin numarasını kaydettim duruyor
Müdürlüğe gitcem 10 15 gün içinde baglanmazsa 3 günde cozuyorlarmis baskı kurarsanhocam 3 aya gelmezse port olan yere araba ile girin
T
Tt müdürlüğü ancak hızlandırır, arkadaşım 6 ay bekledi ancak müdürlüğe gidince halledebildi
Ben şimdi müdürlüğe gitsem internetim için portmu yok diyin telefon hattida açmak istiyorum diyin bu arada telefon numarası da aldık int alirkenBaskı yapmazsan aylarca bile sürebilir. Çok da ilgili değiller.
Müdürlüğe gidince 3 günde halloluyomus
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müdürlüğe gitcem 10 15 gün içinde baglanmazsa 3 günde cozuyorlarmis baskı kurarsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bnde gitmeyi düşünüyorum
E arkadaşlar yazdı 3 günde hallolur int sende baktım 3 gün de yapiolar telefon hattı çekmek istiyorum dersenBen bilemem müdürlük pek bakmıyor kağıt doldur geç diyor ararız diye geçiştiriyor port sorununu arkadaşım da yaşadı çünkü bölgeye bakan santral hangisi ise o çözüyor.