Neler Yeni

Beyler port yokmuş tahmini ne zamana gelir?

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Beyler yeni başvuru yaptik internet verebiliyorlar ama port yokmuş port yapcaz veya bosalacahi zaman dedi ama büyük ihtimal yapacaklar acil başvuru diye geçtiler tahmini ne kadar sürer? (Türk Telekom)

Teneke34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Can Boşluk
T
Beyler yeni başvuru yaptik internet verebiliyorlar ama port yokmuş port yapcaz veya bosalacahi zaman dedi ama büyük ihtimal yapacaklar acil başvuru diye geçtiler tahmini ne kadar sürer? (Türk Telekom)
Tt müdürlüğü ancak hızlandırır, arkadaşım 6 ay bekledi ancak müdürlüğe gidince halledebildi

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Benim de 2 ay port sorunum vardı nakil alamıyordum interneti yeni adresime daha sonra artık kalbimin temizliğinden midir nedir benim bulunduğum bölgenin santralinde çalışan bir kişi aradı görüştüm normalde adres sorgusunda hız bilgim çıkmıyordu port yok diyordu bu kişiyle ne zaman konuşsam telefonda bekletiyordum kendisini tekrar sorgu yapıyordum hız bilgisi vs hepsi çıkıyordu tabi 2 gün uğraştık böyle sürekli telefonu kapattıktan sonra hız bilgisi tekrar kayboluyor port yok diyordu. 2.günün sonunda sizin için ek 2 adet port ekledik hemen firmanızla görüşün nakil aldırın dedi bende o an nakil işlemlerini tekrar başlattım ertesi gün TT elemanı geldi ankastre kutusuna bağlantıları yaptı gitti o günden beridir sorunsuz kullanıyorum interneti. Bu işi sadece santral çözüyor oradan birilerinin numarasını falan bulun derim. Ben ne olur ne olmaz diye çalışan kişinin numarasını kaydettim duruyor :)
Müdürlüğe gidince 3 günde halloluyomus
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 3 aya gelmezse port olan yere araba ile girin
Müdürlüğe gitcem 10 15 gün içinde baglanmazsa 3 günde cozuyorlarmis baskı kurarsan

Bnde gitmeyi düşünüyorum
T

Tt müdürlüğü ancak hızlandırır, arkadaşım 6 ay bekledi ancak müdürlüğe gidince halledebildi

ByKayseriLi

80+ Bronze
Müdürlüğe gidince 3 günde halloluyomus

Müdürlüğe gitcem 10 15 gün içinde baglanmazsa 3 günde cozuyorlarmis baskı kurarsan

Bnde gitmeyi düşünüyorum

Ben bilemem müdürlük pek bakmıyor kağıt doldur geç diyor ararız diye geçiştiriyor port sorununu arkadaşım da yaşadı çünkü bölgeye bakan santral hangisi ise o çözüyor.

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Ben bilemem müdürlük pek bakmıyor kağıt doldur geç diyor ararız diye geçiştiriyor port sorununu arkadaşım da yaşadı çünkü bölgeye bakan santral hangisi ise o çözüyor.
E arkadaşlar yazdı 3 günde hallolur int sende baktım 3 gün de yapiolar telefon hattı çekmek istiyorum dersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,541
Üyeler
161,082
Son üye
Berkoyevski
Top Bottom