Overclock yaparsan inmez diye düşünüyorum, ryzen 5 5600 kullananlar daha iyi bilir.su videodan sora tek eksigimin ekran karti oldugunu fark ettim kuzenden monitor aldim 360hz ama sabit bi fps almadigim icin kullnamiyorum r5 5600 ile 4060 kombolasam 360 in altina duser mi
inersu videodan sora tek eksigimin ekran karti oldugunu fark ettim kuzenden monitor aldim 360hz ama sabit bi fps almadigim icin kullnamiyorum r5 5600 ile 4060 kombolasam 360 in altina duser mi
bu video da cok az iniyor oyle cok fark hissetirir miİner.
yani ben 6700xt ile kullanıyorum gamebarın son 3dk kaydet özelliği açık 200e falan düşüyo kayıt kapalıyken denemedimbu video da cok az iniyor oyle cok fark hissetirir mi
bende valohunt var arkadaslarla oynarken ***** sacma seyleri kaydetmek icin bazen 300 oluyo kapatip denemdim ama kapattsamda ayin olur diye dusunuorum bazen catismalarda 250lere dusuyo kasma oluyo o can sikici (ingilizce klavye)yani ben 6700xt ile kullanıyorum gamebarın son 3dk kaydet özelliği açık 200e falan düşüyo kayıt kapalıyken denemedim
4060 yerine 2. elden 3090 çekin bencebende valohunt var arkadaslarla oynarken ***** sacma seyleri kaydetmek icin bazen 300 oluyo kapatip denemdim ama kapattsamda ayin olur diye dusunuorum bazen catismalarda 250lere dusuyo kasma oluyo o can sikici (ingilizce klavye)
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.n11.com/urun/asus-nvidi...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bunu buldum da satici guvenilir mi bilmiyorum
280 alti gormedim oc nin de etkisi vardir tabi ekran karti dan cok islemci kullaniyo diye ekran kartini bos gecmek olmaz sankiekran kartı ile uzaktan yakından alakası yok ve 5600 200 lere kadar bile düştüğü oluyor ortalaması 250 300 arası 5800x3d şart ddr4 sistem için
elimde bi ekran kartina ayiracagim bi 15 var 0 almayi tercih ederim4060 yerine 2. elden 3090 çekin bence
sizin tercihiniz tabi ama bence 3090 çekin bide amd fsr ı bütün kartlara çıkarırsa yine uçarsınız280 alti gormedim oc nin de etkisi vardir tabi ekran karti dan cok islemci kullaniyo diye ekran kartini bos gecmek olmaz sanki
elimde bi ekran kartina ayiracagim bi 15 var 0 almayi tercih ederim
monitore de 15 daha verecegim var bir de kuzenden aldim allahtan indirim yapti xd
360 in altina dusmiyecegini bilsem 2060 da okeysizin tercihiniz tabi ama bence 3090 çekin bide amd fsr ı bütün kartlara çıkarırsa yine uçarsınız
360 in altina dusmiyecegini bilsem 2060 da okey
5600 illa düşer 360 ın altına eğer tek derdiniz buysa illa işlemciyi değiştirmen lazım360 in altina dusmiyecegini bilsem 2060 da okey