Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,727
140 la komyonet ruhsatlı aracla radara gırdım polıs cezayı yazıp elıme verdı
sısteme ne zaman duser nasıl odıycem
ben soyledım pedere oducem artık yapıcak bısey yokpeder e devlete girmezse ve ptt memuru evde bulamadan muhtara sallarsa belki
nasıl tepki verdiben soyledım pedere oducem artık yapıcak bısey yok
yok be bısey yapmadı nabıcak essek kadar adamız parayı verınce akıllanırsın dıyo bıdaha gaza basmassınnasıl tepki verdi![]()
Asıl parayı ödediğin için daha da basacaksın farkında değilyok be bısey yapmadı nabıcak essek kadar adamız parayı verınce akıllanırsın dıyo bıdaha gaza basmassın![]()
sağlık olsunyok be bısey yapmadı nabıcak essek kadar adamız parayı verınce akıllanırsın dıyo bıdaha gaza basmassın![]()
en azından o yolda basmam artıkAsıl parayı ödediğin için daha da basacaksın farkında değilGeçmiş olsun.
bınanın garajında nasıl ceza kesıyor 10k da cokmusla ben3135 tl odıycem bıde polıs bana 15gun ıcınde odersen %15 ındırımlı odersın dedı ıntarnetten arastırınca %25 yazıyor ne ıs anlamadımGecmis olsun reis. Dun bize de 10k kesmisler guya hatali sollama ve yaya gecidine park etmisiz BINANIN GARAJINDA.
aynn oyle kral para gelıp gecıcı tecrube oldu dıyelımsağlık olsun![]()
Hocam oykle kafaya gore yazmis tebligat gelince itiraz edecegiz zaten.en azından o yolda basmam artık
Post automatically merged:
bınanın garajında nasıl ceza kesıyor 10k da cokmusla ben3135 TL odıycem bıde polıs bana 15gun ıcınde odersen %15 ındırımlı odersın dedı ıntarnetten arastırınca %25 yazıyor ne ıs anlamadım
Post automatically merged:
aynn oyl
aynn oyle kral para gelıp gecıcı tecrube oldu dıyelım![]()
Hakli ceza yiyen görmedim zatenGecmis olsun reis. Dun bize de 10k kesmisler guya hatali sollama ve yaya gecidine park etmisiz BINANIN GARAJINDA.
peşine düş tebligat uçar süresi geçer kalırsınız öyleHocam oykle kafaya gore yazmis tebligat gelince itiraz edecegiz zaten.