Neler Yeni

Kızla İletişim Kurma Taktikleri

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
TEkrar yazdım takipleştik. Ama nedense kız garip geldi. Şu random gülme olayını yapmayıp 😂 şu emojiyi attım. Random atmayan ilk kişisin benim konuştuğum falan dedi, ben gülücük emojisini genelde büyüklere atarım falan dedi. Ben anlamadım ne demek istediğini. Bi de üniversiteye gidiyo kız, Allah kolaylık versin Üniversite zor bir maraton falan dedim. Kız çok resmi konuşuyosun falan dedi. Ben anlamadım bu işten bisey nedense
Doğru söylüyor.
Sen bu işi batırırsın.
Millet biz Kız için her hafta sonu uçağa atlayıp, Adana'ya, İzmir 'e gidiyor.

Doğru söylüyor.
Sen bu işi batırırsın.
Millet biz Kız için her hafta sonu uçağa atlayıp, Adana'ya, İzmir 'e gidiyor.
O yıkamadığım fikirlerimi yıkıcam hocam. Kız Kayseride şu an ayrıca.
Bi de bişey daha merak ediyorum. Kendi hesabından yazmayıp fake hesabından yazan 1 kız var. Ortalama 1 sene olucak dm'den öyle arada laflıyoruz. Biraz önce şey demiş, Beyaz geceler adlı bir kitap okuyorum dedi. Dostoyevskinin. Sen okur musun kitap diye yazmış. Kitabın konusuna baktım aşk meşk bişeyler var gibi. Bu ne demek istiyo anlamadım. Kendi hesabını niye vermiyosun diyodum, yok işte main yok hesapta. Fotoğrafım yok diyip geçiştiriyordu. Ben bunu hiç çözemedim zatende

Son düzenleme:

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Bi de bişey daha merak ediyorum. Kendi hesabından yazmayıp fake hesabından yazan 1 kız var. Ortalama 1 sene olucak dm'den öyle arada laflıyoruz. Biraz önce şey demiş, Beyaz geceler adlı bir kitap okuyorum dedi. Dostoyevskinin. Sen okur musun kitap diye yazmış. Kitabın konusuna baktım aşk meşk bişeyler var gibi. Bu ne demek istiyo anlamadım. Kendi hesabını niye vermiyosun diyodum, yok işte main yok hesapta. Fotoğrafım yok diyip geçiştiriyordu. Ben bunu hiç çözemedim zatende
hocam kapayın instagramı uğraşılmaz bunlarla

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Emre
Hocam baya bi konuştum sonrasında tekrar. Yani kız takipleşmek istiyodu, bende özür dilerim yani takip isteği atmadığım için dedim. O da özür dilenecek bir şey yok. Takipleşmek istemediğini söyledin, en azından net bi cevap aldık falan dedi. Dedim ki o kadar takip ettiğin hesap falan var dedim, belki arkadaş olarak takiplesiyoruzdur falan dedi. Ben yine tereddütte kaldım ve konu vedalaşmaya gitti. İsmimi söyledi ve Allaha emanetsin deyip kapattık konuyu.
Ama hâlen diyorum, bu seferde kendi hesabımdan tekrar yazıp konuyu düzeltsem mi diye. Neden böyle ümit verir gibi konuşur bu karşı cins ben anlamam, of Allah'ım of 😫
Sen olacak işi de olduramazsın Cevahir. Millet götürür, sen bakarsın.
Hocam kusura bakmayın'da Alihanın dediği çok doğru bir tespit. Olacak işi de olduramazsın gibime geliyor. Karşı tarafı kırıcam diye mi bilmiyorum ama laflarını çok seçerek ve ayrıca çok dikkatlisin bu konuda, böyle arkadaş gibi konuşsan olucak gibi ama sıvayıp batırıyorsun gibime geldi. Ayrıca direkt kıza ''belki arkadaş olarak takipleşiyoruzdur.'' demek nedir kral 1-2 gün olmuş anlattığın muhabbete göre, direkt böyle girilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer kız böyle bayadır yazmıyor ve durduk yere kitabın ismini yazıp sana soruyorsa. Onun canı sıkılmış olta atıyor. Ama eğer normal konuşurken kitaplardan bahsediyorsa normal bir soru olarak algılayabilirsin yani sana doğru bir çarptırması yok. Haa eğer flört gibiysen ve böyle bir kitap ile konuya giriyorsa vardır bir bildiğiniz.

hocam kapayın instagramı uğraşılmaz bunlarla
Hocam, bu dün bahsettiğim kizın hesabında aktiflik durumu gözükmüyo, ayarı mı kapatmış acaba? Yani bendeki ayarda açık, ama kızın hesabında şu an aktif diye gözükmüyor

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Kadir
taxi driverdaki ana karakter misin sen ciddi soruyorum

Onu kız kapatmıştır.
Yani ben anlamadım,neden kapalı. Hesabı açtığımdan beri kapalıydı falan bişeyler söyledi. Denemek için bende kapattım o ayarı kendi hesabımdan. Fakat ben kapatınca bu sefer başkalarının aktifliğinide göremiyorum. Kızın ki zaten gözükmüyor aktif olup olmadığı. Bu hangi ayarı kapatmış acaba🤔

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Yani ben anlamadım,neden kapalı. Hesabı açtığımdan beri kapalıydı falan bişeyler söyledi. Denemek için bende kapattım o ayarı kendi hesabımdan. Fakat ben kapatınca bu sefer başkalarının aktifliğinide göremiyorum. Kızın ki zaten gözükmüyor aktif olup olmadığı. Bu hangi ayarı kapatmış acaba🤔
belki modlanmış instagram kullanıyordur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Efe
Farklı şehirlerdeyseniz hiç uğraşma uzak mesafe ilişki olmaz yorar insanı. Aynı şehirdeyseniz kız sana açık açık yürümüş sana devam et

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kayseri korkutur hocam ben Kayseri'de üniversite okuyorum burdaki kizlar cin gibi maşallah

Top Bottom