Neler Yeni

Kızla İletişim Kurma Taktikleri

Kayseri korkutur hocam ben Kayseri'de üniversite okuyorum burdaki kizlar cin gibi maşallah
Niye hocam? Detay verin. Kız İstanbula gelmeyi düşünüyorum dedi tatilde. Belki bi first date yapabiliriz, daha kesin olarak buluşuruz demedi ama bakalım ne olur

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Niye hocam? Detay verin. Kız İstanbula gelmeyi düşünüyorum dedi tatilde. Belki bi first date yapabiliriz, daha kesin olarak buluşuruz demedi ama bakalım ne olur
hocam uzak ilişkinin ben yürüyeceğini düşünmüyorum güven sorunları ihmal vs. çok sorun olur

hocam uzak ilişkinin ben yürüyeceğini düşünmüyorum güven sorunları ihmal vs. çok sorun olur
Bi yandan haklısın, bi de ünide ilk senesi daha bunun. Nasıl yapsam ki. Kız net bir kız ve kem küm etmeyi seven biri değil. Bendeki çekimserliği gördüğünde bana karşı net ol lütfen Allah aşkına falan dedi. Eğer olmuyosa bitsin gitsin diye de açıklamasını yaptı. Tabi şu an olması gerektiği gibi her şey. Bakalım ne olur ne biter

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Bi yandan haklısın, bi de ünide ilk senesi daha bunun. Nasıl yapsam ki. Kız net bir kız ve kem küm etmeyi seven biri değil. Bendeki çekimserliği gördüğünde bana karşı net ol lütfen Allah aşkına falan dedi. Eğer olmuyosa bitsin gitsin diye de açıklamasını yaptı. Tabi şu an olması gerektiği gibi her şey. Bakalım ne olur ne biter
isterseniz devam ettirmeyi deneyin zaten çok büyük bir kaybınız olmaz ama sürekli böyle toksik ilişkilere girmek mentalinizi kötü etkiliyebilir

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam insallah iyi biridir ama benim gördüğüm kadarıyla bizim unideki kizlar çarşaf değiştirir gibi sevgili değiştiriyor çoğunluğu tabi gine azınlık bir kısmı eskisi gibi kalmistir orası ayrı inşallah sanada o tarafı denk gelmiştir

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Arda doğan
Beyler bi kız yaptığım yorumdan görmüş hesabımı. Dediki yanlışlıkla attım isteği ve bildirim düşer diyede de çekmedim falan dedi. Bende dedim ki yanlışlıkla attıysan çekebilirdin o zaman falan dedim. Kızda bu kadar küçük şeylere takılma falan dedi. Daha sonra sesli olarak mesajlar attı. Kız olduğunu anladım,fakat tam olarak istediğini anlamadım. Bendeki bu karamsarlığı gördü ve isteği geri çekti. Fakat, geri çektikten sonra ben istek atsam kabul eder misin dedim. O da güldü biraz bu duruma, hani rahatsız oluyosan takiplesmeyelim benim icin sorun değil falan dedi. Ama şu an için cevap bekliyo gibi yine. Ders calisicam dedi, ben bi düşünip geliyim dedim. O da iyi edersin dedi.
Kızın takipçilerine falan baktım, bi kaç eleman var. Fakat okuduğu ünide mi bilmiyom, onun dışındakilerde kız zaten.
Kız senle bir sohbet başlatmak istemiş sen kıza konuşma diye yumruk atmışsın gibi kendini ağırdan sal işte yanlış tepki verdiysem pardon yeni tanıyorum sizi isterseniz takip'de edebilirsiniz pardon de bırak gerisini o yazar

heyecanla bekliyoruz😀
Hocam tekrar merhaba. Ya bi şey sorcam, şu an hâla devam ediyo muhabbetim ama. Kıza DM'den bişey yazıyom mesela, bu 1 dakikayı geçiyo anca öyle cevap veriyo. Genelde bazen yapıyo bunu, telefon numaramı vericem dedi. Şimdilik DM'den iletişim sağlıyoruz ama şu sorun canımı sıkıyo

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Hocam tekrar merhaba. Ya bi şey sorcam, şu an hâla devam ediyo muhabbetim ama. Kıza DM'den bişey yazıyom mesela, bu 1 dakikayı geçiyo anca öyle cevap veriyo. Genelde bazen yapıyo bunu, telefon numaramı vericem dedi. Şimdilik DM'den iletişim sağlıyoruz ama şu sorun canımı sıkıyo
ben çok istekli değilim havası vermeye çalışıyor erkek ortamı olabilir kızın

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Babu
senden başkalarınada yürümüş olabilir hocam kızla biraz konuşmaya çalışın şüphelenirsen basın engeli geçin eğer ilişki istemiyorsanız arkadaşça takılın
Harbjden ya tek tuşla engel atabiliyon artık umursamayin bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,592
Üyeler
164,338
Son üye
saplargecer55
Top Bottom