Yazılımından pişman olan baya bir kullanıcı var.![]()
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile STRIX SCOPE II 96 WL NXSN ITOPYA'dawww.itopya.com
Ben de dediğiniz gibi bir klavye arayışındayım. Karşıma bu model çıktı baya araştırdım, kötü yorum yok desem yeridir. Bakmanızı öneririm.
Hocam akko öneriyorsunuz sanırım. Peki hangi klavyesini önerirsiniz ? En üst seviyede şunu buldum mesela alınır mı bu ?![]()
AKKO
<strong>Akko: Estetik ve Performansı Buluşturan Gaming Aksesuarlar</strong> Akko, 2016 yılında kurulan bir markadır.www.gaming.gen.tr
asus razer msi gibi markalardan klavye almayın.Fiyatını hak etmeyen klavyeler
Güzel klavye fakat @freygasm konu hakkında daha çok bilgili.Siz tam olarak neler aradığınızı belirtin.Ses vsNumpad'siz arıyorum hocam. Başka önerisi olan yok mu forumda ?
Hocam akko öneriyorsunuz sanırım. Peki hangi klavyesini önerirsiniz ? En üst seviyede şunu buldum mesela alınır mı bu ?
Beyaz kasa lazım hocam![]()
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Melgeek made68 proEn önemli kriterim beyaz olması. bunun dışında rapid trigger , snap tap olursa iyi olur. Bütçe sınırım yok zaten en üst seviyelerden bir klavye arıyorum.
Hocam onun beyazını göremedim wraith'te. Stokları bitmiş. Zaten aklımda o vardı. Bir de akko joy of life ile sikakeyb hm66 var. Bu üç klavyeden birini almayı düşünüyorum. Melgeekin beyazı yok dediğim gibi. Sizce ne yapmalıyım ?Melgeek made68 pro