Yardım Beyler wooting klavye alacam bir bakar mısınız ?

Sirl0th

80+
Reaksiyon skoru
127
Wooting 80 HE alacam fakat ikinci el olarak değil. Avrupa ülkelerine geçici süreyle giden tanıdıklarım var. Onlara söyleyecem , gelirken getirecekler.

İlk sorum şu , gümrükte sorun çıkar mı ? Bildiğim kadarıyla yanlarında getirmelerine izin veriyorlar ama bilemedim.

İkincisi , wooting sitesi sadece web üzerinden mi satış yapıyor ? Yani fiziksel mağazaları falan var mı yurtdışında ? Ona göre mağazaya gönderip de aldırabilirim.

fiziksel magazalari yok sadece web uzerinden gelirkende bir sikinti cikmiyor bende o sekilde getirdim

fiziksel magazalari yok sadece web uzerinden gelirkende bir sikinti cikmiyor bende o sekilde getirdim
Sen nasıl aldın klavyeyi hocam ? Ben yurtdışına gidecek olan arkadaşa söyleyecem. O arkadaş hangi ülkeye gidecek bilmiyorum ama avrupa ülkesine gidecek. Gittiğinde de web sitesi üzerinden klavyeyi sipariş verecek ve türkiyeye gelirken de getirecek fakat yurtdışında klavyeyi sipariş verdikten sonra kaç hafta sürüyor ürünün teslim edilmesi biliyor musun ?

Sen nasıl aldın klavyeyi hocam ? Ben yurtdışına gidecek olan arkadaşa söyleyecem. O arkadaş hangi ülkeye gidecek bilmiyorum ama avrupa ülkesine gidecek. Gittiğinde de web sitesi üzerinden klavyeyi sipariş verecek ve türkiyeye gelirken de getirecek fakat yurtdışında klavyeyi sipariş verdikten sonra kaç hafta sürüyor ürünün teslim edilmesi biliyor musun ?
ulkeye gore farklilik gosteriyor ben italyaya almistim 3 4 gunde gelmisti ama klavyenin hazirda stogu varmi onada bakin almadan once bazen stok olmayabiliyor zaten alirken gosterir teslimat ne kadar surer diye

ulkeye gore farklilik gosteriyor ben italyaya almistim 3 4 gunde gelmisti ama klavyenin hazirda stogu varmi onada bakin almadan once bazen stok olmayabiliyor zaten alirken gosterir teslimat ne kadar surer diye
Çok teşekkür ederim öncelikle hocam. Bu arada son bir sorum olacak. Sipariş aşamasında bir sürü soru soruyor. Şunları doğru seçmiş miyim bakar mısınız. Beyaz renk ve alüminyum olsun istiyorum. Bir de klavye düzeni var onu hangisini seçmeliyim sizce karar veremedim soru işareti koydum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de en sonki fotoya bakar mısınız onlardan hangisini almamı önerirsiniz ? yağlama seti cart curt bir şeyler var anlamadım.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    39.1 KB · Hit: 22
  • 2.webp
    2.webp
    28 KB · Hit: 25
  • 3.webp
    3.webp
    34.1 KB · Hit: 21
  • 4.webp
    4.webp
    69.5 KB · Hit: 19
  • 5.webp
    5.webp
    67.5 KB · Hit: 21
Çok teşekkür ederim öncelikle hocam. Bu arada son bir sorum olacak. Sipariş aşamasında bir sürü soru soruyor. Şunları doğru seçmiş miyim bakar mısınız. Beyaz renk ve alüminyum olsun istiyorum. Bir de klavye düzeni var onu hangisini seçmeliyim sizce karar veremedim soru işareti koydum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de en sonki fotoya bakar mısınız onlardan hangisini almamı önerirsiniz ? yağlama seti cart curt bir şeyler var anlamadım.
hocam beyaz ve alu case i dogru secmissiniz klavye duzeni olarakta ansi daha iyi olur ilerde keycap degismek falan isterseniz daha kolay bulunuyor iso ya gore ansi tus duzeni son kisimda olan tus yaglama seti vs overpriced ilerde modlarsaniz daha ucuza baska yerlerden alirsiniz wooting kendi sattigi icin daha pahali oluyor almanizi onermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,282
Üyeler
192,671
Son üye
servetpala
Geri