Neler Yeni

Beyler yayın ve oyun için konu daki sistem yeterli mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğuzhan Güngör
Dostum laptop almak zorundaysan gaming laptoplardan şaşma. Ayrıca laptoplarda parça değişimi olmadığını da unutma. Upgrade yapamazsın. Sadece Ram ve SSD takabilirsin. Bence işlemcini AMD'den yana bir tercih yapsan daha iyi olur. Ayrıca M2 SSD taksan da muazzam olur.
Gaming laptopla ekran kaydı veya yayın yapmak ne kadar sağlıklı kral ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷 𝓢𝓮𝔂𝔂𝓲𝓭𝓸ğ𝓵𝓾

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Gaming laptopla ekran kaydı veya yayın yapmak ne kadar sağlıklı kral ?
Bence her türlü daha performanslı olacaklardır. Çünkü bunun için yapıldılar. Gidip iyi ekran kartlı ince ofis bilgisayarı alırsan sana sundukları şey render ve hız olacak. Ama senin oyunlarda kayıp yaşamamaya ihtiyacın var. Oyunlarda ısınmamasına ihtiyacın var. Bu yüzden gaming önerdim. Bildiğim kadarıyla gaming laptoplarda parçalar ve soğutma kaliteli oluyor. Ayrıca dikkat edersen gaming laptoplarda hava sirkülasyonu için daha çok delik bulunuyor. Örnek olarak.

M.Tetik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mustafa Tetik
Peki daha almadığım için soruyorum reis Laptop alsam aynı şeyler geçerli olur mu dizüstülere çok uzağım bi önyargım var ama laptop alırsam biraz bütçeyi yükselteceğiz
Yayın yapacaksan dizüstü almanı önermem. Yayın için masaüstü şart.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Kaan
bence bu fiyata amd ye yönel daha performanslı ve ayrıca 1050ti hiç önermem rx570 al 20 fps den fazla farkettiği oyunlar oluyo ve fiyatı daha uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,944
Üyeler
159,072
Son üye
Cakirbedirhan
Top Bottom