Mantıklı haBaşındaki tr yi silip dene
Arkadaşlar iban yapıştıramıyorum ne yapmam gerekiyor inanın sığmıyor yani yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Arza mısın olum zaten kopyalayınca hepsi kopyalıyor da I o sırada almıştım sildim yüne sığmadı bi akıllı senBaşında zaten TR otomatik seçilmiş. Sen gidip neden daha TR yazıyorsun? Allah'ten bedelli yapacaksın, yoksa askerliğin bitmezdi senin.
Mantıklı ha
Yok hocam yine sığmıyor 3 sayı kalıyor acaba boşlukları silsem sorun olur muBaşındaki tr yi silip dene
Boşlukları silArza mısın olum zaten kopyalayınca hepsi kopyalıyor da I o sırada almıştım sildim yüne sığmadı bi akıllı sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam yine sığmıyor 3 sayı kalıyor acaba boşlukları silsem sorun olur mu
Arza mısın olum zaten kopyalayınca hepsi kopyalıyor da I o sırada almıştım sildim yüne sığmadı bi akıllı sen
Boşlukları sil tektek elle gir. O ztn kendi ekliyorArza mısın olum zaten kopyalayınca hepsi kopyalıyor da I o sırada almıştım sildim yüne sığmadı bi akıllı sen
İnternet kadar değişik bir şey görmedim hayatımda, bir mesajla Japonlara sövebiliyorumDaha askere gitmemiş adam klavye başından bana arza, olm falan diyor. Ah internet sen nelere kadirsin.
İnternet kadar değişik bir şey görmedim hayatımda, bir mesajla Japonlara sövebiliyorum