Neler Yeni

Yardım BF 5 30 Dakikada Bir Oyundan Atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi her 30 dakikada bir oyundan atıyor daha ilk defa kurdum ve ilk oynayışım... 4 5 defa aynı şey oldu. (oyuna steam den sahibim)

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi her 30 dakikada bir oyundan atıyor daha ilk defa kurdum ve ilk oynayışım... 4 5 defa aynı şey oldu. (oyuna steam den sahibim)
Attıktan sonra hata kodunda ne yazıyor, bir çok sebbei olabilir, yazılımsa, donanımsal. O yüzden soruyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attıktan sonra hata kodunda ne yazıyor, bir çok sebbei olabilir, yazılımsa, donanımsal. O yüzden soruyorum.
kanka kod çıkmıyo direk sanki ben çıkmışım gibi ea games in ekranına atıyor orda da standart görünen ekran var
Mesaj otomatik birleştirildi:

NFS Heatı belgelerdeki dosyasını silerek düzeltmiştim bunuda öyle yapsam düzelirmi acaba :D

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
kanka kod çıkmıyo direk sanki ben çıkmışım gibi ea games in ekranına atıyor orda da standart görünen ekran var
Ram kullanım oranlarına bakabilirmisin?
Başka her hangi bir oyunda bunula karşılaşıyormusun?
İntenette arattığında aynı oyunda seninle aynı sorunu yaşayan başka biri varmı?

NFS Heatı belgelerdeki dosyasını silerek düzeltmiştim bunuda öyle yapsam düzelirmi acaba :D
Kankam yazılımsal bir sorun ise bilmiyorum, belki düzelir hiç bir fikrim yok? Sadece yardım eden kimse yoktu, belki yardımım dokunur diye yazdım. Yoksa konu ile ilgili hiç bir fikrim yok. (bazen oyunların dosyaları ile oynayıp bozmam dışında yani.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram kullanım oranlarına bakabilirmisin?
Başka her hangi bir oyunda bunula karşılaşıyormusun?
İntenette arattığında aynı oyunda seninle aynı sorunu yaşayan başka biri varmı?

Kankam yazılımsal bir sorun ise bilmiyorum, belki düzelir hiç bir fikrim yok? Sadece yardım eden kimse yoktu, belki yardımım dokunur diye yazdım. Yoksa konu ile ilgili hiç bir fikrim yok. (bazen oyunların dosyaları ile oynayıp bozmam dışında yani.)
çözdüm gibi ayarların hepsini resetledim dosyaları falan sildim bi ara tamamen çöktü ama şu an bir sıkıntı yok gibi umarım dahada olmaz

Top Bottom