Bir şey yapmadım normal duruyordu sadece oyun oynamadım2 günde ne yaptın acaba. Sistemin nedir?
2 Gün önce driver vs güncellediniz mi güncellediyseniz şuankini silip öncekini yükleyip deneyin. Amd ekran kartına sahipseniz normal bir durum2 gün öncsine kadar BF1 de ultra ayarlarda ortlama 60fps le oynayabiliyordum bugün tekrar oyuna girdim ancak fps 20 lerde sorun nedir acaba.
oyundayken sıcaklık değerleri ne durumda sürücüler güncel miBir şey yapmadım normal duruyordu sadece oyun oynamadım
Ekran kartı: rx 570 rog strix
İşlemci: Ryzen 5 1600
Ana kart: B350m Tomahawk
RAM: Gskill 16gb 2400 mhz
Ekran kartını daha bugün güncelledim2 Gün önce driver vs güncellediniz mi güncellediyseniz şuankini silip öncekini yükleyip deneyin. AMD ekran kartına sahipseniz normal bir durum
Ortalma 70-75 derece ekran kartını bugün güncelledimoyundayken sıcaklık değerleri ne durumda sürücüler güncel mi
Yükledim ama düzelmediönceki sürümü geri yükleyin büyük ihtimalle düzelir
Pc de başka oyunlarda o sorun var mı ?Yükledim ama düzelmedi
Forza Horizon 4 te denedim fps değerlerinde sıkıntı yoktu ama birden oynarken hata verip oyunun ana menüsüne attıPC de başka oyunlarda o sorun var mı ?
Oyunu oyun butiklerinden mi aldınForza Horizon 4 te denedim fps değerlerinde sıkıntı yoktu ama birden oynarken hata verip oyunun ana menüsüne attı
Hayır normal sitesindenOyunu oyun butiklerinden mi aldın