Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
ea games üzerinden aldım daha önce ses ile ilgili bir konu açmıştım onu halettim ama metinleri nası türkçe yapıcam hangi ayardan lazım lazım
Dostum ayarlar kısmından seslendirme ve altyazı kısmını açacaksın. Bu kadar zor olmamalı 2 tane konu açacak kadar değil mi?ea games üzerinden aldım daha önce ses ile ilgili bir konu açmıştım onu halettim ama metinleri nası türkçe yapıcam hangi ayardan lazım lazım
ses kısmında ses yeri yokmuş zaten ayrıca metin kısmında bug gibi bişey var onu çözmeye çalışıyorum metin kısmı gözkmüyor belirtiğimgibi bunun için çözüm arıyorum ikisi ayrı konu bakarsanDostum ayarlar kısmından seslendirme ve altyazı kısmını açacaksın. Bu kadar zor olmamalı 2 tane konu açacak kadar değil mi?
Oyunu kapatıp yeniden açmayı dene. Sorun çözülmezse dosyaları doğrula.ses kısmında ses yeri yokmuş zaten ayrıca metin kısmında bug gibi bişey var onu çözmeye çalışıyorum metin kısmı gözkmüyor belirtiğimgibi bunun için çözüm arıyorum ikisi ayrı konu bakarsan
gamepassden aldığım için eaplay beta doğrulama yapmıyorOyunu kapatıp yeniden açmayı dene. Sorun çözülmezse dosyaları doğrula.
Çözümünü bilmiyorum maalesef. YouTube üzerinden aratın.gamepassden aldığım için eaplay beta doğrulama yapmıyor
ytde herkes origin için yapmışÇözümünü bilmiyorum maalesef. YouTube üzerinden aratın.
Altyazı ayarı yok mu sizde ekran görüntüsü atar mısınız?ytde herkes origin için yapmış
aradımda göremedim nerde olması gerekiyor biliosan söylermisinAltyazı ayarı yok mu sizde ekran görüntüsü atar mısınız?
bakıyorum yok hiç biyerde yanlışmı bakıyorum bilmiyorumAltyazı ayarı yok mu sizde ekran görüntüsü atar mısınız?
Oyun şu an Türkçe mi?aradımda göremedim nerde olması gerekiyor biliosan söylermisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakıyorum yok hiç biyerde yanlışmı bakıyorum bilmiyorum
hayır ingilizceOyun şu an Türkçe mi?
türkçe indirdim zaten sonradan böyle olduHocam bu oyunda indirdiğin dili kullanıyorduk sanırım. Yani oyunu türkçe yapmak istiyorsanız bunu oyunu indirirken yapmanız gerekiyordu.