Neler Yeni

BF5 BF2042 Call of Duty warzone FPS drop problemi

Erkudau29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Güven
İşlemci: İ3 10105F RAM: 16 GB DDR4 3200Mhz Ekran Kartı AMD Radeon RX5600XT 6GB

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
burak
vram yetmiyordur muhtemelen ekran kartı kullanım değerlerini kontrol eder misin

İşlemci bazlı oyun bunlar, işlemcin adam akıllı soğutulamayıp sıcaklığın hortluyorsa frekans kesiyor olabilir, bu da droplara neden olabilir. MSI afterburner uygulamasını indirip sıcaklıkları oyun içindeyken check edebilirsin.

Erkudau29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciyi kutusundan çıkan stock fanı kullanıyorum. O kadar etisi olabilir mi drop yemesin de
Mesaj otomatik birleştirildi:

vram yetmiyordur muhtemelen ekran kartı kullanım değerlerini kontrol eder misin
Ekran kartı bazen voltaj düşürebiliyor aniden.

Erkudau29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Güven
İşlemci bazlı oyun bunlar, işlemcin adam akıllı soğutulamayıp sıcaklığın hortluyorsa frekans kesiyor olabilir, bu da droplara neden olabilir. MSI afterburner uygulamasını indirip sıcaklıkları oyun içindeyken check s
İşlemci bazlı oyun bunlar, işlemcin adam akıllı soğutulamayıp sıcaklığın hortluyorsa frekans kesiyor olabilir, bu da droplara neden olabilir. MSI afterburner uygulamasını indirip sıcaklıkları oyun içindeyken check edebilirsin.
stock Fan kullanıyorum İşlemci de o kadar etkisi olabilir mi

stok fansa olabilir, bunu anlamanın yolu MSI Afterburner uygulaması ile oyun içinde sıcaklık kontrolü yapman. Bende Ryzen 5500 var bf 2042 de 83 dereceleri görüyor drop giriyor, şu an kule tipi soğutucu sipariş verdim mesela.

Erkudau29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Güven
stok fansa olabilir, bunu anlamanın yolu MSI Afterburner uygulaması ile oyun içinde sıcaklık kontrolü yapman. Bende Ryzen 5500 var bf 2042 de 83 dereceleri görüyor drop giriyor, şu an kule tipi soğutucu sipariş verdim mesela.
90 derece üstünü görüyor ama Aynı dereceleri görmesine rağmen farklı oyunlarda olmuyor. Örneğin: Valorant Chivary 2 BF1 de drop yaşamıyorum

Aynı kanka ben sipariş gectim :d

Top Bottom