Steam den alabilirsin bakiyen varsa ya da gift ile daha uyguna gelir. Eğer bir çılgınlık yapmak istiyorsan ukraynadan VPN ile uygun fiyata alabilirsin onu da araştır.BF6'YI STEAMDEN Mİ ALMALIYIM ?
EA STORE'DEN Mİ ?
EPIC'TEN Mİ ? ,
SİZCE HANGİSİ MANTIKLI OLUR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
Yüzde 20 geri ödemeden dolayi en mantikli epic gibi duruyorEa playin varsa epic yüzde 10 indirim yapiyo o yoksa bile epicden alirsan tutarin yüzde 20sini epic puani olarak hesabına yüklüyo ve o parayi oyun aliminda vs kullanabiliyosun
evet onu gördüm de para iadesi olarak yapmıyorlar epic puanı olarak yapıyorlar sanırım.Ea playin varsa epic yüzde 10 indirim yapiyo o yoksa bile epicden alirsan tutarin yüzde 20sini epic puani olarak hesabına yüklüyo ve o parayi oyun aliminda vs kullanabiliyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yüzde 20 geri ödemeden dolayi en mantikli epic gibi duruyor
Evet fakat o parayla oyun veya oyunlardan dlc vs alabiliyosun bence en mantiklisi epic ama tercih meselesi tabiSteam'den alayım o zaman en mantıklı orası en çok oradan oyun oynuyorum ben sadece cod wz oynardım oyunu cok bozdular birde hileler çok arttı o yüzden bıraktım. BF6 ya geçiş yapacağım. Steam'den alayım
evet onu gördüm de para iadesi olarak yapmıyorlar epic puanı olarak yapıyorlar sanırım.
arkadaşlarla oyuna girmede problem falan yaşamak istemiyorum mesela cod'u battlenet den almıştım steamdaki adam beni eklemeyedi ya m.storedan alan arkadaşlarım bir süre problem yaşamıştıkEvet fakat o parayla oyun veya oyunlardan dlc vs alabiliyosun bence en mantiklisi epic ama tercih meselesi tabi
O zaman Steamden al işte sorun yaşamazsın.arkadaşlarla oyuna girmede problem falan yaşamak istemiyorum mesela cod'u battlenet den almıştım steamdaki adam beni eklemeyedi ya m.storedan alan arkadaşlarım bir süre problem yaşamıştık
Hocam yanlis hatirlamiyorsam ea oyunlarini nerden alirsaniz alin otomatik ea play uygulamasi açılıyor ve ea üzerinden oynaniyo oyun ve arkadaslik ekleme eaden yapiliyoarkadaşlarla oyuna girmede problem falan yaşamak istemiyorum mesela cod'u battlenet den almıştım steamdaki adam beni eklemeyedi ya m.storedan alan arkadaşlarım bir süre problem yaşamıştık
Yüzde yüz emin değilim siz yinede bir bakin ama böyleydi bf 2042 oynuyodum bende 1 2 aydir oynamiyorum epicden almistim ama ea play hesabimdan açiyordumHocam yanlis hatirlamiyorsam ea oyunlarini nerden alirsaniz alin otomatik ea play uygulamasi açılıyor ve ea üzerinden oynaniyo oyun ve arkadaslik ekleme eaden yapiliyo
teşekkürler bilgi için ben steamden sadece mafia2 ve rdr2 oynuyorum bide fps olarak battlenetten cod wz oynuyorum bilgim yoktu konu ile alakalı teşekkür ederim bilgi içinHocam yanlis hatirlamiyorsam ea oyunlarini nerden alirsaniz alin otomatik ea play uygulamasi açılıyor ve ea üzerinden oynaniyo oyun ve arkadaslik ekleme eaden yapiliyo
Yüzde yüz emin değilim siz yinede bir bakin ama böyleydi bf 2042 oynuyodum bende 1 2 aydir oynamiyorum epicden almistim ama ea play hesabimdan açiyordum
Battlenette bazen bende sorun yasamistim o konularda çok stabil değildi ama eade nerden alirsaniz alin ea üzerinden yürüyo sistemarkadaşlarla oyuna girmede problem falan yaşamak istemiyorum mesela cod'u battlenet den almıştım steamdaki adam beni eklemeyedi ya m.storedan alan arkadaşlarım bir süre problem yaşamıştık
Rica ederim hocam ne demek. Steam dolara geçtiginden beri avantajini kaybetti maalesef steam tabii ki en sevilen program ama epic genelde daha avantajli oluyo artik oyun alirkenteşekkürler bilgi için ben steamden sadece mafia2 ve rdr2 oynuyorum bide fps olarak battlenetten cod wz oynuyorum bilgim yoktu konu ile alakalı teşekkür ederim bilgi için
valla zaten tek oynadığım warzone du onuda hile ve oyundaki saçma karakter güncellemelerinden dolayı bıraktım. BF6 ya geçiyorum onuda iyi yapmışlar bu sefer beta oynadım çok güzeldi. ,O yüzden bir kere vericem para oda değer ama tabii ki dediklerine katılıyorum.Battlenette bazen bende sorun yasamistim o konularda çok stabil değildi ama eade nerden alirsaniz alin ea üzerinden yürüyo sistem
Rica ederim hocam ne demek. Steam dolara geçtiginden beri avantajini kaybetti maalesef steam tabii ki en sevilen program ama epic genelde daha avantajli oluyo artik oyun alirken
Codu bende çok seviyorum fakat son oyunlarda çok bozdu ve warzone artik saçma bir hale geldi. Bf6 cidden mükemmel oyun olmuş bence. Bende vpn ile ukraynadan 2500e phantom edition aldim. Kesinlikle parasina değicek zevkli bir oyun gibi duruyor bf6.valla zaten tek oynadığım warzone du onuda hile ve oyundaki saçma karakter güncellemelerinden dolayı bıraktım. BF6 ya geçiyorum onuda iyi yapmışlar bu sefer beta oynadım çok güzeldi. ,O yüzden bir kere vericem para oda değer ama tabii ki dediklerine katılıyorum.