Bi Arkadaşın benle sorunu ne?

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
Evet isimde terfi aldigimi soylemistim evet orada bi arkadas var benle sorununu anlamadim simdi bu arkadas kiz kendisi ayni yastayiz diger ekip arkadaşlarım benden büyükler ben yöneticiyim ama o kız ben yokken coşuyor bazen izliyorum ne yapiyorlar diye ben yanlarina geldiğimde küçük olmama(1-2 yas) ragmen bana saygı gösteriyorlar tmm eyw gene şakalaşıyoz konuşuyoruz nasil edebiliriz falan bu kiz ben geldigimde 2 sny gozume bakiyor sonra yere bakiyor ve agzi kilitlenmis gibi ben varken hic konusmuyor soruyoruz ona nasil ederiz yok tinlama yok valla ben anlamadim kendisinede sordum yok abi sesi yok

Evet isimde terfi aldigimi soylemistim evet orada bi arkadas var benle sorununu anlamadim simdi bu arkadas kiz kendisi ayni yastayiz diger ekip arkadaşlarım benden büyükler ben yöneticiyim ama o kız ben yokken coşuyor bazen izliyorum ne yapiyorlar diye ben yanlarina geldiğimde küçük olmama(1-2 yas) ragmen bana saygı gösteriyorlar tmm eyw gene şakalaşıyoz konuşuyoruz nasil edebiliriz falan bu kiz ben geldigimde 2 sny gozume bakiyor sonra yere bakiyor ve agzi kilitlenmis gibi ben varken hic konusmuyor soruyoruz ona nasil ederiz yok tinlama yok valla ben anlamadim kendisinede sordum yok abi sesi yok
Sana saygı göstermiş demek ki.

Tmm saygi falan ama soru soruyoruz burayi nasil yapalim yok ses yok
Senden utanıyordur
ben de mesela öğretmenler odasındayım ve bana soru soruyorlar diyelim, benden de çıt çıkmaz kolay kolay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tmm saygi falan ama soru soruyoruz burayi nasil yapalim yok ses yok
Kız ile biraz konuşabilirsin, utangaçlığını yenebilir belki bu sayede.
Sana duyulan saygıyı davranışların ile korumaya devam et hocam iyi gidiyorsun

Son düzenleme:
Senden utanıyordur
ben de mesela öğretmenler odasındayım ve bana soru soruyorlar diyelim, benden de çıt çıkmaz kolay kolay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kız ile biraz konuşabilirsin, utangaçlığını yenebilir belki bu sayede.
Sana duyulan saygıyı davranışların ile korumaya devam et hocam iyi gidiyorsun
Arkadaslar iyiler ne onlar bana saygisizlik yapti nede ben onlara kotu birsey yaptim birkackez azarlamisligim vardir ama mecburen eger azarlamazsam işi salar duzgun yapmaz digerleride beni kale almaz bunları bana patronum söyledi yöneticilik sert işlerdendir dedi

Geri