Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,655
Kadro boyutu ile karıştırdı yüksek ihtimal.ilanda 26 yazıyor. açıklamada da 26 yazıyor. 21i ben mi göremedim acaba?
evetKadro boyutu ile karıştırdı yüksek ihtimal.
kadro boyu ne peki ve selenin altında öyle şeyler derken ne olarak bende de bundan var 5-6 yıl sönce 0 aldıkJant boyutu farklı, kadro boyu farklı. Ayrıca o bütçelerde selenin altında öyle şeyler oluyor ya, öyle bisikletlerden kaç. Uzak durma, kaç.
O amartisördür. Böyle ucuz fiyatlı bisikletlerde ağırlıktan başka hiçbir şey yapmaz. Yolda giderken sizi yorar. Çok kötü bir şey. Uzak durun onlardan. Bütçenizi 10-20 bin TL gibi yüksek miktarlara çıkardığınız da bakabilirsiniz.evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kadro boyu ne peki ve selenin altında öyle şeyler derken ne olarak bende de bundan var 5-6 yıl sönce 0 aldık
Bu bisiklet 26 inç ama sürüşü pek iyi değil kullanmıştım çok alçakta hissediyorsun almanı önermem.@rookie27 https://www.sahibinden.com/ilan/iki...siklet-bianchi-temiz-bisiklet-938913595/detay bisikletin üstünde 26 yazıyor ama inç olarak 21 denilmiş ve neden bu fiyata bişeyi var mıdır sadece merakımdan soruyorum bende de bundan var çünkü yani kadro boyu ne anlamda
almicam çünkü zaten var 5-6 sene önce aldım da bence öyle değil ama küçük geliyor bana 178 falanımBu bisiklet 26 inç ama sürüşü pek iyi değil kullanmıştım çok alçakta hissediyorsun almanı önermem.
ama ben de var ve bence işe yarıyor genedeO amartisördür. Böyle ucuz fiyatlı bisikletlerde ağırlıktan başka hiçbir şey yapmaz. Yolda giderken sizi yorar. Çok kötü bir şey. Uzak durun onlardan. Bütçenizi 10-20 bin TL gibi yüksek miktarlara çıkardığınız da bakabilirsiniz.
Hocam yok ya, bisikleti çok ağır yapıyorlar inanın. Bir de düz bisiklet sürün, farkı anlarsınız.almicam çünkü zaten var 5-6 sene önce aldım da bence öyle değil ama küçük geliyor bana 178 falanım
ama ben de var ve bence işe yarıyor genede
hocam siz öyle diyorsanız öyledir ben öyle çok bisiklet denemedim ama ne diyim çok memenunum ben 5-6 senedir kullanıyorum ve hala bişeyi yok ama bence çok etkilemez yaHocam yok ya, bisikleti çok ağır yapıyorlar inanın. Bir de düz bisiklet sürün, farkı anlarsınız.
Hocam gerçekten çok etkiliyor. İnanın pişman olursunuz.hocam siz öyle diyorsanız öyledir ben öyle çok bisiklet denemedim ama ne diyim çok memenunum ben 5-6 senedir kullanıyorum ve hala bişeyi yok ama bence çok etkilemez ya