bianchi bisiklet 26 yazıyor ama 21 inch

Jant boyutu farklı, kadro boyu farklı. Ayrıca o bütçelerde selenin altında öyle şeyler oluyor ya, öyle bisikletlerden kaç. Uzak durma, kaç.

ilanda 26 yazıyor. açıklamada da 26 yazıyor. 21i ben mi göremedim acaba?

evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kadro boyu ne peki ve selenin altında öyle şeyler derken ne olarak bende de bundan var 5-6 yıl sönce 0 aldık
O amartisördür. Böyle ucuz fiyatlı bisikletlerde ağırlıktan başka hiçbir şey yapmaz. Yolda giderken sizi yorar. Çok kötü bir şey. Uzak durun onlardan. Bütçenizi 10-20 bin TL gibi yüksek miktarlara çıkardığınız da bakabilirsiniz.

Bu bisiklet 26 inç ama sürüşü pek iyi değil kullanmıştım çok alçakta hissediyorsun almanı önermem.
almicam çünkü zaten var 5-6 sene önce aldım da bence öyle değil ama küçük geliyor bana 178 falanım
O amartisördür. Böyle ucuz fiyatlı bisikletlerde ağırlıktan başka hiçbir şey yapmaz. Yolda giderken sizi yorar. Çok kötü bir şey. Uzak durun onlardan. Bütçenizi 10-20 bin TL gibi yüksek miktarlara çıkardığınız da bakabilirsiniz.
ama ben de var ve bence işe yarıyor genede

almicam çünkü zaten var 5-6 sene önce aldım da bence öyle değil ama küçük geliyor bana 178 falanım

ama ben de var ve bence işe yarıyor genede
Hocam yok ya, bisikleti çok ağır yapıyorlar inanın. Bir de düz bisiklet sürün, farkı anlarsınız.

Hocam yok ya, bisikleti çok ağır yapıyorlar inanın. Bir de düz bisiklet sürün, farkı anlarsınız.
hocam siz öyle diyorsanız öyledir ben öyle çok bisiklet denemedim ama ne diyim çok memenunum ben 5-6 senedir kullanıyorum ve hala bişeyi yok ama bence çok etkilemez ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,120
Üyeler
192,614
Son üye
omerfk53
Geri