Neler Yeni

Bifteğin canı kaç dk?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evde tek başınayım. Biftek yapmam lazım. Tost makinesinde yapacağım. Izgara yapılabilmesi için 180 derece açılabiliyor.
Ben şimdi gözüm pişmiş der ama pişmemişdir. Yemek yapmada kendime güvenmiyorum. Deneye deneye artık.

Sorum şu :
Biftek kaç dakikada tamamen pişer?
Canı ne? Kalınlığı 5 6 milim falan

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hocam az pişmiş biftek çok pişmişten iyidir bu arada. Çatalla biraz yoklayın, 2'ye bölün içine bakın anlarsınız.

Yasir

80+
Evde tek başınayım. Biftek yapmam lazım. Tost makinesinde yapacağım. Izgara yapılabilmesi için 180 derece açılabiliyor.
Ben şimdi gözüm pişmiş der ama pişmemişdir. Yemek yapmada kendime güvenmiyorum. Deneye deneye artık.

Sorum şu :
Biftek kaç dakikada tamamen pişer?
Canı ne? Kalınlığı 5 6 milim falan
Hocam önce etin bir tarafını 1.5 dk diğer tarafını 1.5 dk şeklinde yaparak eti mühürle.Böylece içinin sulu kalmasını sağlar.Tost makinesiyle hiç denemedim ancak şöyle bir tahmin yapacak olursak döküm tavada mühürledikten sonra 5 dk içinde pişiyor.Tost makinesinde de 12 dk flan sürer heralde mühürledikten sonra.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam önce etin bir tarafını 1.5 dk diğer tarafını 1.5 dk şeklinde yaparak eti mühürle.Böylece içinin sulu kalmasını sağlar.Tost makinesiyle hiç denemedim ancak şöyle bir tahmin yapacak olursak döküm tavada mühürledikten sonra 5 dk içinde pişiyor.Tost makinesinde de 12 dk flan sürer heralde mühürledikten sonra.
Mühür ne la

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Böyle bişi buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Yeteri kadar dizin, kontrol ederek pişirin. Çabuk pişiyor zaten, servise hazır." qwe

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şu an Ya Allah deyip doğaçlama yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eti yapan kişilerin neden daha çok yediğini anlıyorum. Et olmuş mu diye bakarken yarısını yedim 😋

Son düzenleme:

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bu nasıl konu la diyip geldim.

Hocam gözüne pişmiş gibi geldiğin de ikiye böl bak bi içine ona göre biraz daha pişir yada al direkt.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam gözüne pişmiş gibi geldiğin de ikiye böl bak bi içine ona göre biraz daha pişir yada al direkt.
Her yüzü 4 dk pişirdim. Sonra yedim. Pişirip yedim yani bir sofra bile hazırlayamadım. :D Yokluğun gözü kör olsun.
Tadı güzel miydi evet güzeldi. Yedim. Ama lokum gibi olmamıştı. Beceremedim. Zaten lokum gibi yapmayı beklemiyordum da, pişsin yiyim protein alayı. 40 gr protein oh afiet

Top Bottom