Neler Yeni

Big Joy CreaBig Creatine önerir misiniz?

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
Selam herkese, aşağı yukarı 20-30 kullanımlık creatine almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir marka var mıdır, spor hocam creatine'de marka çok önemli değil ama yine de çok kalitesiz bir şey alma demişti. İnternette araştırırken aşağıdaki creatine'i buldum. Önerir misiniz acaba?
Creatine.png

Shourd

80+ Silver
Selam herkese, aşağı yukarı 20-30 kullanımlık creatine almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir marka var mıdır, spor hocam creatine'de marka çok önemli değil ama yine de çok kalitesiz bir şey alma demişti. İnternette araştırırken aşağıdaki creatine'i buldum. Önerir misiniz acaba?
Alıntıyı görüntüle
bunlardan anöayan biri değilim fakat kalitesiz duruyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Muhammed emin efe
Alıntıyı görüntüle
Bigjoy ve bigjoy'un alt firması olan mysuplement ürünlerini alabilirsin. Bilgisi olmayıp kutusuna bakıp görünüşüne göre kalite biçenleri de dinlememelisin.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Kadir
Knk adam akıllı pek türk markası yok big joy iyilerindendir

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Muhammed emin efe
Hocam creatine doping değil, creatine kas kütlesini artırmak ve antrenman performansını artırmak için kullanılan bir destekleyici üründür.
Kendince trollüyor boşkoy.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
24,974
İsim
Hakan
Alıntıyı görüntüle
İyi bir marka bu sıkıntısız

doping kullanma kardeşim
Sen vücutta üretilen bi asitin nasıl doping oldugunu acıklasana kızgın atmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye