3 bilgisayarcıya sordum hepsi en az 25k kâr koyuyorOha, reis bir satıştan 40k kar yapmak istiyor heralde. 54k ya bile pahalı bu sistem. Hazır sistemlere bak çok daha uyguna gelir veya aynı paraya çok daha iyisini alırsın.
hocam peki güvenilir bir siteden 4070 li önerin varmıdırOha, reis bir satıştan 40k kar yapmak istiyor heralde. 54k ya bile pahalı bu sistem. Hazır sistemlere bak çok daha uyguna gelir veya aynı paraya çok daha iyisini alırsın.
Bu aralar çok takipte değilim ama forumdaki sıcak fırsatlar kısmını takip edin güzel sistemler düşüyor.3 bilgisayarcıya sordum hepsi en az 25k kâr koyuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam peki güvenilir bir siteden 4070 li önerin varmıdır
Lütfen alma ve mümkünse o bilgisayarcının yüzüne tükür. Forumu takip et biraz emin ol bundan çok daha uygun ve çok daha iyi sistem+ monitör alırsın.bir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardi ve fiyat pahali geldi kendim toplayınca sadece kasa 54k yapmakta sizce bu sistem 54k ya değermi nasilAlıntıyı görüntüle
ah bu bilgisayarcilar ahh ahhbir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardi ve fiyat pahali geldi kendim toplayınca sadece kasa 54k yapmakta sizce bu sistem 54k ya değermi nasilAlıntıyı görüntüle
hocam sanırım arkadasın butcesı 60k7800x3d 4080 superli sistem alabilirsin.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
7600 4080 s sistem vardı 56 k hala duruyor mu o ?hocam sanırım arkadasın butcesı 60k
Bi.kasada kendine çıkarmış ekkdnejrnjrjfbir bilgisayarcı bana bu listeyi çıkardi ve fiyat pahali geldi kendim toplayınca sadece kasa 54k yapmakta sizce bu sistem 54k ya değermi nasilAlıntıyı görüntüle
darboğaz sıkıntısı olurmu acabaKapkan 7A-RTX4080S - Game Garaj
Kapkan 7A-RTX4080S, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Kapkan 7A-RTX4080S hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com