Eokula bakmaya üşendim napayım her saniye hepsini aklımda mı tutayımGirdiğin sınavı mı bilmiyorsun?
Okul sınavını o kadar kafaya takma daha 9 da. 10 ve 11 kötüydü benim önümüzdeki yıl üniversite sınavlarına giricem asıl stresi şuan yaşıyorum . Deneyimledim ki lise ortaokul gibi her sene takdir alacağın her sınavının mükemmel olacağı bir aşama değilmiş .Kötü dersin olur iyi dersin olur . 10.sınıfta alan seçerken kötü olan derslerinden kurtulursun.Yaw okuldan geldim 10dk dır odaya giremiyorum Annemin yüzüne bakamıyorum..
Bı sınav yüzünden ortalamam 78 den 69 oldu
Zor bir şey değil ayrıca kağıdın en üstünde neyin nesi olduğu yazıyor.Eokula bakmaya üşendim napayım her saniye hepsini aklımda mı tutayım
Artık öyle değil biz alanı çoktan seçtik ben bilişim mesela.Okul sınavını o kadar kafaya takma daha 9 da. 10 ve 11 kötüydü benim önümüzdeki yıl üniversite sınavlarına giricem asıl stresi şuan yaşıyorum . Deneyimledim ki lise ortaokul gibi her sene takdir alacağın her sınavının mükemmel olacağı bir aşama değilmiş .Kötü dersin olur iyi dersin olur . 10.sınıfta alan seçerken kötü olan derslerinden kurtulursun.
Geçen sınavları sordun sandım ben bugün programlama temelleri oldukZor bir şey değil ayrıca kağıdın en üstünde neyin nesi olduğu yazıyor.