Neler Yeni

bıktım yemin ederim

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Kardeşim RX580 aldım 2 hafta önce tıpa tıp aynı sorunu yaşıyordum.Çözülmüyor uğraşma.Konusunuda açmıştım iade ediyorum sıkıntı çıkar mı diye,çıkmadı iademi kabul ettiler.Bugün saat 13:00-14:00 gibi arayıp neden iade ettiğimi sordular.Bende ekran kitleniyor ve bilgisayar kapanıyor dedim.Memnun kalmadım üründen dedim.Teşekkür ederim, iyi günler dedi.Bende İyi günler,kolay gelsin dedim ve 5 dakika sonra para kartıma geldi.(Hepsiburada)İade edip galax 1650Super aldım.Çok daha stabil ve güzel bir kart diye duydum.RX580 için zaten iyi şeyler duymuyordum ama 5-6 yıl sonra almak istedim tekrar sonuç "hüsran".İade edebiliyorsan et, edemiyorsan 2. El olarak sat paranın yettiği kadar Nvidia bir ekran kartı al.En kötü 1650 Super olursa iyi olur.Bendede kart en fazla 70 dereceyi görüyordu ama sıkıntı çıkartıyordu.Yazılımsal hata.AMD ekran kartları ciddi anlamda HÜSRAN.Nvidia ekran kartlarını üzmeyin :) AMD Radeon Vega/RX 5700XT vs. Hiçbiri alınmaz.
Arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım. Bu PC neden oyun oynarken kapanır? PUBG oynuyorum kapanıyor ( 15 oyunda bir denk geliyor) ısınma yok bu arada 75 bile görmedi Witcher 3 aldım medium-high arasında grafik ayarları.Gel gelelim 15 dk oynayamadan kapandı PC 2 kez. Vatandan topladım PC yi 1 ay oldu ama artık sıkıldım . Vatana götürdüm biz oynadık 1 saat yok bir şey olmadı dediler ilk götürdüğüm zaman yazlımları güncellemişler falan filan. Şu anda güncel her şey ısınma yok 60 derece ısınmak değildir herhalde. Var mıdır çözümü ne yapayım sizce arkadaşlar?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
PSU kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor, hata vermeden direk kapanması buna işaret.
PSU nedir? Rampage, Frisby, Everest falansa böyle olmasını normal karşılayabilirim.
Pek kaliteli değiller ve sizin gibi sorun yaşayan çok var.
PSU üzerinde 12v yazan kanalın altında kaç A yazıyor?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Driver sürümünüzü 20.2.2 yapın
PSU' yu kontrol edin kaç w
Dual bios varsa biosu değiştirin
Yukardakiler olmuyorsa sürümü 20.2.2 yapın ardından performansa gelin Radeon ayarlarından ve ayarlanıyor ardından gpu mhz kısmına gelip 1366 ise 1340 falan yapın.

Top Bottom