Pcoll
80+ Bronze
Dahası
- Bütçe
- 75
Mousepad lazım
İnca imp 020 kullanıyorum güzel bence forumdakiler de bakarMousepad lazım
Ort 40 TL ye bulabilirsinMousepad lazım
Hocam büyük modellerde kaliteyi vb bilmiyorum genelde bu boyut yettiği için tabi mesaj yazınca konu yükseldi başka farkeden olacaktırBüyük olanları nasıl.acaba
Bakıyorum biBunu al, arkana yaslan
XRades 12 Model 30x25-40x40- 70x30 - 90x40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Kendim de kullanıyorum çok iyi bir mousepad yağ gibi kayıyor mouse ve dikişli olması da mousepad'in yüzeyinin kalkmasını engelliyor.
İyi gözüküyor cok karmasik renkli olmasi mouse icin sorun olurmu xrades razer güzel duruyor mouse olarak asus rog gladius 2 origin varBunu al, arkana yaslan
XRades 12 Model 30x25-40x40- 70x30 - 90x40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Kendim de kullanıyorum çok iyi bir mousepad yağ gibi kayıyor mouse ve dikişli olması da mousepad'in yüzeyinin kalkmasını engelliyor.
Sorun olmaz, 30-40 tllik sensörü kalitesiz mouse olsaydı problem olabilirdi renk olduğu için fakat kaliteli bir mouse kullandığınız için olmaz.Bakıyorum bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi gözüküyor cok karmasik renkli olmasi mouse icin sorun olurmu xrades razer güzel duruyor mouse olarak asus rog gladius 2 origin var