Neler Yeni

Bileğim ağrıyor böyle bir ürün mantıklı olur mu ?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Mouse kullanırken bileğimin çok ağrıdığını farkettim. Kolumu yatırınca da kolumda ağrı oluyor. Böyle bir ürün alırsam ağrıyı ortadan kaldırabilir miyim ? Sizin de öneriniz varsa yazın.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Mouse kullanırken bileğimin çok ağrıdığını farkettim. Kolumu yatırınca da kolumda ağrı oluyor. Böyle bir ürün alırsam ağrıyı ortadan kaldırabilir miyim ? Sizin de öneriniz varsa yazın.

Elinizde küçük bi yastık gibi bir şey varsa onunla deneyiniz. Eski kalemkutusunun içine sünger koyupta aynı işlevi görebilir sanırım.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren

Çok pahalı değil. Bence satın alınıp denenebilir

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Duruma göre rahatsanız bunuda satın alırsınız
Elinizde küçük bi yastık gibi bir şey varsa onunla deneyiniz. Eski kalemkutusunun içine sünger koyupta aynı işlevi görebilir sanırım.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8

İçerisinde bilek konforu için düşünülmüş jel mevcuttur. yazıyor içinde sıvı bir şey var kullanırken dikkatli olmakta fayda var

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
bileğinin altına sünger koy 13 tlyede dürüm al ye

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Çok pahalı değil ağrım olsa satın alıp denerdim bence sizde denemelisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

https://urun.n11.com/mouse-pad/mous...altligi-fare-altligi-pedi-mouse-pe-P454893818
Bu daha mantıklı.

Top Bottom