Neler Yeni

Bilek güreşinden sonra kolda ağrı

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Bilek güreşine başlıyorum mesala gücümü verdiğimde kola bir ağrı gidiyor sonra beni yeniyolar gücüm 0’a iniyor bildiğin bu olay karşımdakinin güçlü olması mı yoksa benim kollar sıkıntılı mı bi doktara gitmek istiyorum aslında benim kemikler hep ağrıyor ufak hamlelerde bi ihtimalde vitaminsizlik vitaminsizlikten dolayı böyle ağrılar olur mu ki

donanimci98

80+ Bronze
bilek güreşi çok sağlıklı bir spor değil. Omuzdan mı güç veriyorsun, bilekten mi zorluyorsun.

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Tendomdan olabilir, zorladığın için olabilir, darbe almışsındır ondan olabilir. Bende okulda çok bilek güreşi yapıyordum çok zorladığım için anlattığın tarz bir ağrıyla karşılaşıyordum 1hafta civarı dinlenince sorun ortadan yok oldu ek olarak formun da yanlış olabilir.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi
bilek güreşi çok sağlıklı bir spor değil. Omuzdan mı güç veriyorsun, bilekten mi zorluyorsun.
Bilekten zorluyorum , ya biliyom işte saglikli degilde arkadaşlar zorluyor yapiyoz iste
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tendomdan olabilir, zorladığın için olabilir, darbe almışsındır ondan olabilir. Bende okulda çok bilek güreşi yapıyordum çok zorladığım için anlattığın tarz bir ağrıyla karşılaşıyordum 1hafta civarı dinlenince sorun ortadan yok oldu ek olarak formun da yanlış olabilir.
bileği çok zorluyor olabilirim aslında ben ağrısında değilim geçiyor az sürede ama hep yaparken böyle ağrıması normal mi

Son düzenleme:

donanimci98

80+ Bronze
bilek güreşinde omuzdan alman lazım. boşuna bilekten zorlama gücü omuzdan alırsan daha iyi güç verirsin ve bileğin zorlanmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,379
Üyeler
168,437
Son üye
Elisas
Top Bottom