Neler Yeni

Bilekten nasıl kola geçeceğim?

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
CS:GO oyuncusuyum kol bilekten bin kat daha iyi bilekte denedim bilekteyken bunny yapabiliyorum mesela ama kolda yapamıyorum ama şöyle bir sıkıntı var mouse çeviremiyorum böyle kolumda bişey varmış gibi bildiğiniz çeviremiyorum buna alışmam lazım nasıl buna alışacağım?

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Kolunu haraket ettirmeye alışacaksın mesela benim sensim hep düşük olduğundan ötürü arkamı dönerken falan mouse ile tur atmak zorunda kaldığım için sağa çekiyorum ve böyle böyle koldan oynamaya alıştım bilek yerine

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolunu haraket ettirmeye alışacaksın mesela benim sensim hep düşük olduğundan ötürü arkamı dönerken falan mouse ile tur atmak zorunda kaldığım için sağa çekiyorum ve böyle böyle koldan oynamaya alıştım bilek yerine
800 dpi 1.30 sensle oynuyorum fakat hala çeviremiyorum kolumu

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
Bir de bence bu bilek/kol muhabbeti biraz insana göre değişiyor bence aim koyarken yakın mesafede mouse haraketinde her türlü bilek oynayacaksın ama dönmeli pozisyonlarda kol devreye giriyor full bilek oynayamıyorum ben

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sens düşürürsen zaten mecburen koldan oynamak zorunda kalırsın.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
daha da düşür istiyorsan en azından denemek için alışmak için devamlı arkanı dönmeye çalış bir süre sonra bilekten dönemeyeceğin için koldan dönmeye başlarsın

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de bence bu bilek/kol muhabbeti biraz insana göre değişiyor bence aim koyarken yakın mesafede mouse haraketinde her türlü bilek oynayacaksın ama dönmeli pozisyonlarda kol devreye giriyor full bilek oynayamıyorum ben
monitöre yakınmı oynamalıyım yoksa uzakmı yani masaya yaslanayımmı kolla oynarken

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Benim büyük bir mouse'm var. Taban uzunluğu 140mm . Büyük mouse olduğu zaman bilekten oynatamıyorsun zaten. Eline tam olarak oturacak, palm tutuş yapabileceğin mouse koldan oynamanı kolaylaştıracaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
400 dpi 2 sensle rahat bunny yapılıyorsa sizde daha rahat yaparsınız sadece zaman meselesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,130
Üyeler
165,767
Son üye
erenmwg
Top Bottom