Bilgesiyarımda madencilikmi yapıliyor?

polatqwq

80+
Reaksiyon skoru
0
selam 8 aydır bir bilgesiyarı kullaniyorum nadir durumlarda exe tarzı seyler indirdim 2 gün önce görev yöneticisine girdim disk kullanımı 80 cpu 98 civarıydı ama sonra hemen dustu ve duzeldi ama bu hep olmaya basladı bana cözum yolunu anlatan kisiye cok minnettar olurum kaspersky de bilgesiyarı taradım ama bisi cıkmadı

selam 8 aydır bir bilgesiyarı kullaniyorum nadir durumlarda exe tarzı seyler indirdim 2 gün önce görev yöneticisine girdim disk kullanımı 80 cpu 98 civarıydı ama sonra hemen dustu ve duzeldi ama bu hep olmaya basladı bana cözum yolunu anlatan kisiye cok minnettar olurum kaspersky de bilgesiyarı taradım ama bisi cıkmadı
ilk actiginda gorev yoneticisi kullaniyor olabilir boyle bir sorun var mw ile taratir misin. ve sistemin nedir

İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 6-Core Processor 3.70 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Bigisayarını gözlemlemelisim sıradışı bir şey varmı bakmalısın. Varsa kaldır başlangıçtan.

1748079763265.webp

1748079717409.webp

Bigisayarını gözlemlemelisim sıradışı bir şey varmı bakmalısın. Varsa kaldır başlangıçtan.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk actiginda gorev yoneticisi kullaniyor olabilir boyle bir sorun var mw ile taratir misin. ve sistemin nedir
İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 6-Core Processor 3.70 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

senin sistemde mining olmaz bir güncelemeden sonra hata oluşmuş internete bak

Son düzenleme:
nasıl yani anlamadım neden olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka birsuru .exe dosyası var nasıl mining olmaz bilmiyorsan sus
birsuru exe olmasi virus oldugu anlamina gelmiyor arkadasa sert cikman pek hos olmamis
Malwarebytes indirip taramak önemli
bu arkadasinda dedigi gibi yaptiktan sonra birsey bulunmuyorsa baska bir problem var gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,125
Üyeler
174,824
Son üye
mr lonely
Geri