Bilgiayar nasıl kullanılmalı?

Doruq

80+
Reaksiyon skoru
175
Arkadaşlar yeni bilgisayar alalı 4 5 ay oldu ve nerdeyse her ay format atmak zorunda kaldım virüsler olsun gereksiz yazılımlar olsun bir türlü kurtalamadığım şeyler... sorum çok basit ben bu bilgisayarı nasıl daha iyi daha sağlıklı kullanabilirim hile falan kullanmıyorum sadece çok fazla crack oyun indiriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

crackli oyun indirmeyerek kullanabilirsin.

Korsana hayır de ve Kaspersky yükle.

Crack mı dedi lan bu arkadaş?
crack a hayır crack a hayır crack a hayır... :D
cracklı oyun kurma korsana destek vermiyoruz
steam indir oradan satın al oyununu ömür boyu hesabında kalsın istediğin zaman girip oynarsın

Arkadaşlar yeni bilgisayar alalı 4 5 ay oldu ve nerdeyse her ay format atmak zorunda kaldım virüsler olsun gereksiz yazılımlar olsun bir türlü kurtalamadığım şeyler... sorum çok basit ben bu bilgisayarı nasıl daha iyi daha sağlıklı kullanabilirim hile falan kullanmıyorum sadece çok fazla crack oyun indiriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Crack için özelden bana yaz mesela 😂 😂 😂

Ve Revo Uninstaller Pro ile kullanmadığın ve kullanmayacağın programları ve oyunları sil. Belki lazım olur deme lazım olmaz işte.

Herkes söylemiş zaten. Crack indirdiğin sürece de virüslerden ondan bundan kurtulamayacaksın. Para biriktirip orjinal satın alın bence.

Aga sadece yapman gerekenler (sadece dememe bakma, yapman gerekenler :d)
-Kaspersky Free sana yeter,
-Crackten kaç, internetten indirdiğin dosyaları tarat,
-Her linke tıklama.

hocam hile neden kullanıyorsun tüm hilelerde btc miner var bu adamlar babasının hayrına hile yapmıyor

Geri