Neler Yeni

Bilgiayar nasıl kullanılmalı?

Venomx123

80+
Gerçekten anlam veremiyorum şu "CrAcK oYnAmA yHAv" diyen arkadaşlara :D. Elin şirketini savunuyorlar bize çıldırmamak elde değil bakalım o çok sevdiğiniz savunduğunuz şirketler sizi bu kadar seviyor mu müşterilerine bu kadar önem veriyorlar mı? Aynı oyunu senelerce satıyorlar tek değiştirdikleri şey fiyatı. Neyse konumuza dönelim , canım kardeşim öyle her daldığın siteden crack oyun filan yükleme paran varsa tabii ki orijinal al ama yoksada en azından sağlam sitelerden indir bu sayede virüs yemezsin o bilinmeyen sitelerde bazıları bizde yararlanalım o kadar yayıyoruz bu dosyayı diyip virüsü yollayıveriyorlar içine. Antivirüs ile tarat her oyun kurduktan sonra en azından garanti olsun böylece sıkıntı olmazç

Doruq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Doruk sarp kaya
Gerçekten anlam veremiyorum şu "CrAcK oYnAmA yHAv" diyen arkadaşlara :D. Elin şirketini savunuyorlar bize çıldırmamak elde değil bakalım o çok sevdiğiniz savunduğunuz şirketler sizi bu kadar seviyor mu müşterilerine bu kadar önem veriyorlar mı? Aynı oyunu senelerce satıyorlar tek değiştirdikleri şey fiyatı. Neyse konumuza dönelim , canım kardeşim öyle her daldığın siteden crack oyun filan yükleme paran varsa tabii ki orijinal al ama yoksada en azından sağlam sitelerden indir bu sayede virüs yemezsin o bilinmeyen sitelerde bazıları bizde yararlanalım o kadar yayıyoruz bu dosyayı diyip virüsü yollayıveriyorlar içine. Antivirüs ile tarat her oyun kurduktan sonra en azından garanti olsun böylece sıkıntı olmazç
Teşekkür ederim

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
sen o pc nin içinden geçmişsindir. Crack kullanma kurumsal yollardan program indir her gördüğün siteye de tıklama indirme de yapma.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Sağlamindir den indir aga oyunları

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
İkinci bir Bilgisayar al ve Crack li oyunlarını onda oyna. Bunu da diğer işlerinde kullanırsın. Böylece virüsler diğer bilgisayarda kalır.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Arkadaşlar yeni bilgisayar alalı 4 5 ay oldu ve nerdeyse her ay format atmak zorunda kaldım virüsler olsun gereksiz yazılımlar olsun bir türlü kurtalamadığım şeyler... sorum çok basit ben bu bilgisayarı nasıl daha iyi daha sağlıklı kullanabilirim hile falan kullanmıyorum sadece çok fazla crack oyun indiriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Crack kullanma bir gün bilgisayarına son kez format atarsın.

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Öncelikle merhaba, Her linke tıklamamalısın, Herşeyi İndirmemelisin. Online oyun oynuyorsanız veya e-ticaret veya bilgisayarınızda banka hesapları gibi bilgiler var ve bilgisayarda uzun süreler geçiyorsanız internette vb kesinlikle kaliteli bir anti virüs programı yüklemeniz gerekiyor
nekadar bilinçli kullanıcı olursanız olun virüs geliyorum demez gelir(trojen, vb...)windows u güncel tutmakta fayda var
anti virüs olarakta Kaspersky öneriyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar yeni bilgisayar alalı 4 5 ay oldu ve nerdeyse her ay format atmak zorunda kaldım virüsler olsun gereksiz yazılımlar olsun bir türlü kurtalamadığım şeyler... sorum çok basit ben bu bilgisayarı nasıl daha iyi daha sağlıklı kullanabilirim hile falan kullanmıyorum sadece çok fazla crack oyun indiriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Merak ettim hangi oyunlar için crack kullaniyorsunuz

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
noyanz12
Bilindik sitelerden işlem yap kullanımın yoğun olduğu sitelerden bak genelde oradan virüs bulaşmaz, yorumlara bak sorun olduğunda orada insanlar belirtirler. Düzenli tarama yapabilirsin gene bulaştırdım dersen, Revo Uninstaller Pro ile kaldıracağın dosyaları sil bilgisayarında gereksiz çöp kalmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,314
Üyeler
165,514
Son üye
emrloxie
Top Bottom