Teşekkür ederimGerçekten anlam veremiyorum şu "CrAcK oYnAmA yHAv" diyen arkadaşlara . Elin şirketini savunuyorlar bize çıldırmamak elde değil bakalım o çok sevdiğiniz savunduğunuz şirketler sizi bu kadar seviyor mu müşterilerine bu kadar önem veriyorlar mı? Aynı oyunu senelerce satıyorlar tek değiştirdikleri şey fiyatı. Neyse konumuza dönelim , canım kardeşim öyle her daldığın siteden crack oyun filan yükleme paran varsa tabii ki orijinal al ama yoksada en azından sağlam sitelerden indir bu sayede virüs yemezsin o bilinmeyen sitelerde bazıları bizde yararlanalım o kadar yayıyoruz bu dosyayı diyip virüsü yollayıveriyorlar içine. Antivirüs ile tarat her oyun kurduktan sonra en azından garanti olsun böylece sıkıntı olmazç
Rica ederim.Teşekkür ederim
Crack kullanma bir gün bilgisayarına son kez format atarsın.Arkadaşlar yeni bilgisayar alalı 4 5 ay oldu ve nerdeyse her ay format atmak zorunda kaldım virüsler olsun gereksiz yazılımlar olsun bir türlü kurtalamadığım şeyler... sorum çok basit ben bu bilgisayarı nasıl daha iyi daha sağlıklı kullanabilirim hile falan kullanmıyorum sadece çok fazla crack oyun indiriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Merak ettim hangi oyunlar için crack kullaniyorsunuzArkadaşlar yeni bilgisayar alalı 4 5 ay oldu ve nerdeyse her ay format atmak zorunda kaldım virüsler olsun gereksiz yazılımlar olsun bir türlü kurtalamadığım şeyler... sorum çok basit ben bu bilgisayarı nasıl daha iyi daha sağlıklı kullanabilirim hile falan kullanmıyorum sadece çok fazla crack oyun indiriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim