Neler Yeni

Bilgiayarım çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor

ByMhoNN

80+
Merhabalar. Başlıktada belirttiim gibi bilgisayar çalışıyor fanlar dönüyor ancak görüntü gelmiyor. Başta sorun acaba monitördemi dedim fakat 2 farklı televizyonda denedim ve ikisindede görüntü yok.

Bu olay olmadan 5 10 dk önce bilgisayarı açmayı denedim ancak garip bir şekilde kasada ışık varda power supply az bir şey çalışıyordu onun dışında hiçbirrşey çalışmıyordu. Normalde bilgisayarın güç dügmesine basılı tuttugumda kapanırdı ama kapanmıyordu sonra kasayı açıp kabloları elledim güç kablosunu çektim taktım falan onu düzelttim ancak şimdide ekrana görüntü gelmiyor. (Bu bahsettiim olayla görüntü gelmemesinin bi baglantısı varmı bilmiyorum. Hemen önce böyle bir sorun yaşadıgım için yazdım) Ve emin degilim ama suanda bilgisayarın restart tusuna bassam bile yeniden başlamıyor gibime geliyor.
Lütfen yardım edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
daha 2 gün önce yeni bir işlemci fanı aldım ve termal macun sürdüm. Açıp derecelerine baktıgımda 37-40 dereceleri arasında çalısıyordu bir sorun gözükmüyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün ışıgı yanıyor hatta bozukmu diye ps4ü taktık ve bir problem yok. Depolama birimini nasıl kontrol edebilirim?
yok dostum onunla alakalı değil işlemci zaten çok zor bozulur üretim hatası yoksa bozuk işlemci start almaz anakart fanlar doner felan ama başlamaz
normalde fan olmadan açmaya çalşnca açılır ısınınca reset atar
o yuzden diyorum çıkar soğutucuyu ısınmaya rağmen kapatmazsa işlemci bozuk

Gerek HDD,SSD'ni çıkartıp incele girişinde toz var mı? Yamulmuşmu?
ne alaka

yok dostum onunla alakalı değil işlemci zaten çok zor bozulur üretim hatası yoksa bozuk işlemci start almaz anakart fanlar doner felan ama başlamaz

ne alaka
hdd sdd olmasa bile sistem açılır boot ekraninda kalır

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE

ne alaka

hdd sdd olmasa bile sistem açılır boot ekraninda kalır
Bende onu yazacaktım. Kusura bakma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
ilk başta wkrana goruntj gelip sonra gelmemeye başladysa başka sorun da olabilir tüm sistemi sök temizle tak şansını dene

ByMhoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
tamam işlemci fansız ne kadar açık kalabilir?

yani ne kadar beklemeliyim bozulup bozulmadıgını anlamak için
normalde ısınır 90 yeni işlemciler eskiler de en fazla 100 e kadar ısınıp kapanır zaten bios ta onun kapanma değeri vardır onu geçince kapatır kendisi

Top Bottom