Neler Yeni

Bilgilerimi yaymakla tehtid ediliyorum

121709

80+ Silver
Merhaba dostlar discordda bir grupla kavga etmem sonucunda fotoğrafım numaram ailem herşeyim doğum tarihimize kadar herşeyimizi çıkarttılar bu şahısları engelledim fakat bu bilgilerle bir şey yapabilirlermi?
Klasik panelciler tehtid etmiş, yayıp ananı babanı aramak harici pek bir şey olmaz. Tabii rat yememişsen, rat yediysen hayatın kayar kamerana vs erişim sağlanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yakın arkadaşımda numaram vardı internet üzerinde onla kavga edince o verdi muhtemelen buldular ama bulan kişi ben kimseden bir şey almadan buldum dedi
Gsm sorgu yapmış.

Ashkwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hayrunnisa
Merhaba dostlar discordda bir grupla kavga etmem sonucunda fotoğrafım numaram ailem herşeyim doğum tarihimize kadar herşeyimizi çıkarttılar bu şahısları engelledim fakat bu bilgilerle bir şey yapabilirlermi?
İnternette şikayet sitesi var devletin oraya yaz ekran görüntüleri vs varsa

Livaković

80+ Silver
kanka bundan da korkma be. işi gücü yok katil yollayıp seni mi öldürtecekler
kendim için korkmuyorum zaten ailem için korktum hocam bu manyakların ne yapacağı belli olmuyor

Klasik panelciler tehtid etmiş, yayıp ananı babanı aramak harici pek bir şey olmaz. Tabii rat yememişsen, rat yediysen hayatın kayar kamerana vs erişim sağlanıyor.

Gsm sorgu yapmış.
rat yemedim hiç linklerine tıklamadım bu konuda zaten hiç açık vermedim yaşımı bildiler doğum tarihimi doğru çıktı açık adresim herşeyim çıktı şuan ellerinde

121709

80+ Silver
kendim için korkmuyorum zaten ailem için korktum hocam bu manyakların ne yapacağı belli olmuyor
Ararlar max, başka bişe olmaz.

İnternette şikayet sitesi var devletin oraya yaz ekran görüntüleri vs varsa
Hiç bişe olmuyor.

yaşımı bildiler doğum tarihimi doğru çıktı açık adresim herşeyim çıktı şuan ellerinde
Tc sorgu işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,680
Üyeler
168,980
Son üye
mathijsen_1903
Top Bottom