little venom
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Bilgisayar ilk açtığımda 5 6 defa böyle oluyor ardından geçiyor sizce neyde sorun vardır
NoluyorAlıntıyı görüntüle
Bilgisayar ilk açtığımda 5 6 defa böyle oluyor ardından geçiyor sizce neyde sorun vardır
Mönitör 165hz de kullanıyorum en son onu destekliyorEkran kartı sürücüleriniz güncel olmayabilir veya hasar görmüş olabilir. Güncel sürücüyü indirip kurmayı deneyebilirsiniz.Monitörünüzde veya monitör kablosunda gevşeklik ya da hasar olabilir. Kabloyu kontrol edip sıkı olduğundan emin olun.Bilgisayar açılırken yüklenen yazılımlardan biri ekran çözünürlüğünü veya tazeleme oranını etkiliyor olabilir. Güvenli modda başlatıp kontrol edebilirsiniz.Ekran tazeleme hızı monitörünüzle uyumlu değilse bu dalgalanma yaşanabilir. Denetim Masası -> Ekran Ayarları -> Gelişmiş Görüntü Ayarları'ndan tazeleme hızını kontrol edebilirsiniz.
Bilgisayar ilk açtığımda monitörün üstünde hafif kararma oluyor fotoda mönitörün üst tarafında görebilir siniz göz açıp kapatınca kadar 5 6 defa yapıyor sonra bırakıyorNoluyor
144'e alıp dener misin?Bilgisayar ilk açtığımda monitörün üstünde hafif kararma oluyor fotoda mönitörün üst tarafında görebilir siniz göz açıp kapatınca kadar 5 6 defa yapıyor sonra bırakıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mönitör 165hz de kullanıyorum en son onu destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar ilk açtığımda monitörün üstünde hafif kararma oluyor fotoda mönitörün üst tarafında görebilir siniz göz açıp kapatınca kadar 5 6 defa yapıyor sonra bırakıyor
Kaça çekmek gerek 144hz mi ?Ekran kartı sürücüleriniz güncel olmayabilir veya hasar görmüş olabilir. Güncel sürücüyü indirip kurmayı deneyebilirsiniz.Monitörünüzde veya monitör kablosunda gevşeklik ya da hasar olabilir. Kabloyu kontrol edip sıkı olduğundan emin olun.Bilgisayar açılırken yüklenen yazılımlardan biri ekran çözünürlüğünü veya tazeleme oranını etkiliyor olabilir. Güvenli modda başlatıp kontrol edebilirsiniz.Ekran tazeleme hızı monitörünüzle uyumlu değilse bu dalgalanma yaşanabilir. Denetim Masası -> Ekran Ayarları -> Gelişmiş Görüntü Ayarları'ndan tazeleme hızını kontrol edebilirsiniz.
Tamamdır olursa tekrar yazarım ama sizin dediğiniz gibi biri yapmıştı benim ile aynı sorunu denediği zaman ve oluyormuş ama çok az ürünün halen garantisi devam ediyor144'e alıp dener misin?
Tamamdır mediaEvet denemekten zarar gelmez 144'e çekip pc yi kapat aç yap bir.
Bide kasam durduk yere açılıp açılıp duruyor kendiliğinden ben açmıyorum amaSorun yoktur diye umalım o zaman![]()