Twisted Monitor Almayın Aldırtmayın!

gene oynanır gibi be ama sıfır ürün olunca tabi sıkıntı kullanmam asla
değil kardeş değil fotoğraftakine birde yerindede durmuyor yanıp sönüyor imkanı yok oynamyazsın insan gözüyle daha belli oluyor fotoğrafa aldanma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü piksel gelip gitmez benim bildiğim başka problem olabilir mi?
bilmem artık bişeyler var o kesin

değil kardeş değil fotoğraftakine birde yerindede durmuyor yanıp sönüyor imkanı yok oynamyazsın insan gözüyle daha belli oluyor fotoğrafa aldanma
yanıp sönüyorsa başka bi sıkıntı da vardır iyice gider o

Reis iade et etmezlerse monitörü yak firmaya video at akılları başlarına gelsin.

Daha yeni aldığım Twisted monitörde ilk taktığım anda 60-75 arası ölü piksel çıktı. İade işlemlerini başlattım ama böyle bir rezillik olamaz olmamalı. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Size olumsuz gelmiş olabilir ama 2K 240 Hz modelini aylardır kullanıyorum en ufak bir problem yaşamadım. Geçmiş olsun hocam

Nereden aldınız monitörü.

Ölü piksel gelip gitmez hocam siz kabloyu değiştirin birde driver varsa monitörün yükleyin.

Hangi model bu

Hocam dediğim gibi şans işi biraz sadece size baya kötü gelmiş o kadar yoksa kendi konunuzda bile alıp sorun yaşamayanlar var bence bütçen yoksa değişim falan iste eğer oda sorunlu çıkarsa(sanmıyorum%10 belki) iade edersiniz he bütceniz varsa o özelliklere sahip bir monitör alabiliyorsanız alın yoksa değişimi 1 kere deneyin derim

Ne kadara aldınız?

Hocam dediğim gibi şans işi biraz sadece size baya kötü gelmiş o kadar yoksa kendi konunuzda bile alıp sorun yaşamayanlar var bence bütçen yoksa değişim falan iste eğer oda sorunlu çıkarsa(sanmıyorum%10 belki) iade edersiniz he bütceniz varsa o özelliklere sahip bir monitör alabiliyorsanız alın yoksa değişimi 1 kere deneyin derim

Ne kadara aldınız?
3500 civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,965
Üyeler
174,947
Son üye
zalg10na
Geri