Neler Yeni

Twisted Monitor Almayın Aldırtmayın!

Ahmet87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yıldız
gene oynanır gibi be ama sıfır ürün olunca tabi sıkıntı kullanmam asla
değil kardeş değil fotoğraftakine birde yerindede durmuyor yanıp sönüyor imkanı yok oynamyazsın insan gözüyle daha belli oluyor fotoğrafa aldanma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölü piksel gelip gitmez benim bildiğim başka problem olabilir mi?
bilmem artık bişeyler var o kesin

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
1
değil kardeş değil fotoğraftakine birde yerindede durmuyor yanıp sönüyor imkanı yok oynamyazsın insan gözüyle daha belli oluyor fotoğrafa aldanma
yanıp sönüyorsa başka bi sıkıntı da vardır iyice gider o

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,152
İsim
Kadir
Hiç uğraşmayın iade edin ölü piksel tamamen şans işi ama sizinki baya kronik sorunlu, ben de de twisted minds var 1 pikselli geldi uyguna aldığım için iade etmedim

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ali

Reis iade et etmezlerse monitörü yak firmaya video at akılları başlarına gelsin.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Daha yeni aldığım Twisted monitörde ilk taktığım anda 60-75 arası ölü piksel çıktı. İade işlemlerini başlattım ama böyle bir rezillik olamaz olmamalı. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Size olumsuz gelmiş olabilir ama 2K 240 Hz modelini aylardır kullanıyorum en ufak bir problem yaşamadım. Geçmiş olsun hocam

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Nereden aldınız monitörü.

Ölü piksel gelip gitmez hocam siz kabloyu değiştirin birde driver varsa monitörün yükleyin.

Hangi model bu

Ahmet87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yıldız

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi

Hocam dediğim gibi şans işi biraz sadece size baya kötü gelmiş o kadar yoksa kendi konunuzda bile alıp sorun yaşamayanlar var bence bütçen yoksa değişim falan iste eğer oda sorunlu çıkarsa(sanmıyorum%10 belki) iade edersiniz he bütceniz varsa o özelliklere sahip bir monitör alabiliyorsanız alın yoksa değişimi 1 kere deneyin derim

Ne kadara aldınız?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Ahmet87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yıldız
Hocam dediğim gibi şans işi biraz sadece size baya kötü gelmiş o kadar yoksa kendi konunuzda bile alıp sorun yaşamayanlar var bence bütçen yoksa değişim falan iste eğer oda sorunlu çıkarsa(sanmıyorum%10 belki) iade edersiniz he bütceniz varsa o özelliklere sahip bir monitör alabiliyorsanız alın yoksa değişimi 1 kere deneyin derim

Ne kadara aldınız?
3500 civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,164
Üyeler
161,264
Son üye
Nawresty
Top Bottom