rockerea96
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Limiti kaldırdım fakat hala daha çok geç açılıyorArkadaşın rehberibe bakabilirsiniz.
Limiti kaldırdım fakat hala daha çok geç açılıyorArkadaşın rehberibe bakabilirsiniz.
Bilemiyorum artık.Limiti kaldırdım fakat hala daha çok geç açılıyor
Pekala teşekkürlerBilemiyorum artık.
Biostan baktım , fastboot enabled diyor. Bir sorun yok sanırsam.Windows FastBoot u kapatıyor bazen kendi kendine YouTube'dan bak nasıl açılır diye yap![]()
Windows diye özellikle dedim 2 tane fastboot varPekala teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biostan baktım , fastboot enabled diyor. Bir sorun yok sanırsam.
Ha pardon hocamWindows diye özellikle dedim 2 tane fastboot varwindowsunkine bakın
usta çok soalWindows diye özellikle dedim 2 tane fastboot varwindowsunkine bakın
Bilgin varsa bir soru daha sormak istiyorum. Dediğim gibi soğutucuyu takarken biraz zorladım ( amatörlüğüme verin lütfen )Windows diye özellikle dedim 2 tane fastboot varwindowsunkine bakın
@crazyreign usta senin bilgin var mıdır bu konu hakkında ? Yanlış hatırlamıyorsam işlemcilerle aran iyiydiHa pardon hocam, tamamdır bakacağım şimdi , geri dönüş yaparım.
usta çok soal. artık tuşa bastığım andan itibaren 10 saniyede açılıyor pc
Bilgin varsa bir soru daha sormak istiyorum. Dediğim gibi soğutucuyu takarken biraz zorladım ( amatörlüğüme verin lütfen ). İşlemci veya anakarta hasar verip vermediğimi nasıl anlayabilirim.
İşe yaradığına sevindim güle güle kullanHa pardon hocam, tamamdır bakacağım şimdi , geri dönüş yaparım.
usta çok soal. artık tuşa bastığım andan itibaren 10 saniyede açılıyor pc
Bilgin varsa bir soru daha sormak istiyorum. Dediğim gibi soğutucuyu takarken biraz zorladım ( amatörlüğüme verin lütfen ). İşlemci veya anakarta hasar verip vermediğimi nasıl anlayabilirim.
@crazyreign usta senin bilgin var mıdır bu konu hakkında ? Yanlış hatırlamıyorsam işlemcilerle aran iyiydi![]()
teşekkür ederimİşe yaradığına sevindim güle güle kullan![]()