AverasiaV9
80+
Dahası
Yeni anakart aldım 2.el sahibinden Param Güvende ile anakart geldiğinde vida deliğinde ufak bir kırık vardı dert etmedim yollarda bir sıkıntı gözükmüyordu.
Sistem.
E7500.
4 GB DDR3 RAM (markaları aynı değil ikisini de farklı slotlara da tek başına taktım sorun çözülmedi)
Hiper G41 D3-ICH7
PSU 300W.
USB çoğaltıcı var bende bilgisayarı açınca ışıkları yanıyor ama videodaki gibi kapanınca ışıkları da kapanıyor.
Bir de resimdeki gibi kondansatör şişmiş gibi geldi bana. Sizce öyle mi sorun bundan mı kaynaklı?
Termal Macun sürülü değil bundan dolayı da olabilirmi?
Anakartı aynadına oturttuğum zaman vida delikleri denk gelmiyor bu yüzden biraz geri alıp vidalıyorum bundan dolayı olabilirmi?
Herhangi bir statik elektrikden olabilirmi?
Power swich in yerini deneme yoluyla buldum swich ile alakalı olabilir mi?
@MuratTheFounderOfGariban
@𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
Sistem.
E7500.
4 GB DDR3 RAM (markaları aynı değil ikisini de farklı slotlara da tek başına taktım sorun çözülmedi)
Hiper G41 D3-ICH7
PSU 300W.
USB çoğaltıcı var bende bilgisayarı açınca ışıkları yanıyor ama videodaki gibi kapanınca ışıkları da kapanıyor.
Bir de resimdeki gibi kondansatör şişmiş gibi geldi bana. Sizce öyle mi sorun bundan mı kaynaklı?
Termal Macun sürülü değil bundan dolayı da olabilirmi?
Anakartı aynadına oturttuğum zaman vida delikleri denk gelmiyor bu yüzden biraz geri alıp vidalıyorum bundan dolayı olabilirmi?
Herhangi bir statik elektrikden olabilirmi?
Power swich in yerini deneme yoluyla buldum swich ile alakalı olabilir mi?
@MuratTheFounderOfGariban
@𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈