normal değil, başlangıç uygulamaları kaynaklı da olabilir virüs kaynaklı da.arkadaşlar bilgisayarı açınca cmd 5-6 kere açılıp kapanıyor normalmi
o bendede olmuştu normalde virüs olma ihtimali pc deki anormal duruma göre değişir eğer bir sıkıntı yoksa, yada pc çok ısınıyor oyunlarda fps azalıyor ise o zaman virüs vardırarkadaşlar bilgisayarı açınca cmd 5-6 kere açılıp kapanıyor normalmi
herhangi bir performans kaybı veya fazla ısınma yoko bendede olmuştu normalde virüs olma ihtimali pc deki anormal duruma göre değişir eğer bir sıkıntı yoksa, yada pc çok ısınıyor oyunlarda fps azalıyor ise o zaman virüs vardır
virüs olsa yavaşlardı ama bi performans kaybı yoknormal değil, başlangıç uygulamaları kaynaklı da olabilir virüs kaynaklı da.
java baslangıcta acık o yapiyo olabilirmio bendede olmuştu normalde virüs olma ihtimali pc deki anormal duruma göre değişir eğer bir sıkıntı yoksa, yada pc çok ısınıyor oyunlarda fps azalıyor ise o zaman virüs vardır
pc yi kapat aç yapıp tam zamanında ekran görüntüsü ala bilirmisin?herhangi bir performans kaybı veya fazla ısınma yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
virüs olsa yavaşlardı ama bi performans kaybı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
java baslangıcta acık o yapiyo olabilirmi
java ile bir alakası olduğunu sanmıyorum bilgisayarı açıp görev ynt. üzerinden başlangıç uygulamarının ss'ini atınbildiğin 5-6 kere kapanıp açılıyo işte ya javadan dolayıdır bence
Bazen ondan dolayı çıkıyor hocam açılışta 3-4 defa, dikkatli bakıp pencere adını internette aratırsan görürsün. Zamanında ben de virüs girdi sandım çok hızlı yedek alıp formatladım, tekrar olunca dikkat edip baktım ondan kaynaklıymış. Eğer her açtığında olmuyorsa problem yok bende ara sıra yapıyordu bayadır yapmıyor, her açtığında yapıyorsa başka bir şey olabilir