Neler Yeni

Bilgisayar açılırken biosa atıyor

sroot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe can akgün
Dün gece sorunsuz oynadığım bilgisayar sabah kalkıp açtığım zaman biosa attı esc ile çıkılmıyor “kaydet çık” ile çıktığımda tekrar atıyor bazı forumlardaki çözümleri denedim olmadı

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Dün gece sorunsuz oynadığım bilgisayar sabah kalkıp açtığım zaman biosa attı esc ile çıkılmıyor “kaydet çık” ile çıktığımda tekrar atıyor bazı forumlardaki çözümleri denedim olmadı
Bios boot kısmında ilk seçili olan diski kontrol et windowsun kurulu olan disk seçili değilse ilk sıraya yerleştir

sroot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe can akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios boot kısmında ilk seçili olan diski kontrol et windowsun kurulu olan disk seçili değilse ilk sıraya yerleştir
Hepsini denedim hard diskide denedim ama ssdim var ssdi olarak yazıyormu yoksa odamı hard disk olarak yazılıyor çünkü ssdi gözükmüyor

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Hepsini denedim hard diskide denedim ama ssdim var ssdi olarak yazıyormu yoksa odamı hard disk olarak yazılıyor çünkü ssdi gözükmüyor
Eski arayüze sahip olan anakart bioslarında SSD genel isim olarak Hard Disk : Marka ismi XX olarak gözükebilir marka isminden bunu anlayabilirsin SSD'nin markası yazıyor ise fakat yenilikçi bios kullanan anakartlarda direkt HDD , SSD , M2 olarak ismiyle belirtmekte

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,892
İsim
Emre Zengin
SSD'in bozulmuş olabilir. BIOS'ta Storage kısmında görünüyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Windows boot manager diye başlar SSD adı ile devam eder onu göremiyorsan bil ki bir sorun var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom