Bios boot kısmında ilk seçili olan diski kontrol et windowsun kurulu olan disk seçili değilse ilk sıraya yerleştirDün gece sorunsuz oynadığım bilgisayar sabah kalkıp açtığım zaman biosa attı esc ile çıkılmıyor “kaydet çık” ile çıktığımda tekrar atıyor bazı forumlardaki çözümleri denedim olmadı
Hepsini denedim hard diskide denedim ama ssdim var ssdi olarak yazıyormu yoksa odamı hard disk olarak yazılıyor çünkü ssdi gözükmüyorBios boot kısmında ilk seçili olan diski kontrol et windowsun kurulu olan disk seçili değilse ilk sıraya yerleştir
Eski arayüze sahip olan anakart bioslarında SSD genel isim olarak Hard Disk : Marka ismi XX olarak gözükebilir marka isminden bunu anlayabilirsin SSD'nin markası yazıyor ise fakat yenilikçi bios kullanan anakartlarda direkt HDD , SSD , M2 olarak ismiyle belirtmekteHepsini denedim hard diskide denedim ama ssdim var ssdi olarak yazıyormu yoksa odamı hard disk olarak yazılıyor çünkü ssdi gözükmüyor
SSD'in bozulmuş olabilir. BIOS'ta Storage kısmında görünüyor mu?Dün gece sorunsuz oynadığım bilgisayar sabah kalkıp açtığım zaman biosa attı esc ile çıkılmıyor “kaydet çık” ile çıktığımda tekrar atıyor bazı forumlardaki çözümleri denedim olmadı