Neler Yeni

bilgisayar açılırken ekran kartı fan dönmesini kapatma

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
pc yi açınca fanlar dönüyor sonra 1 2 saniye sonra kapanıyor ama ben ilk açıldıgı zamanda fan dönmesini kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim yapmamaın sebebide bazı kablolar çarptığı için kötü bir ses çıkıyor sonra düzeliyor her açtıgımda bu çarpma sesini duymak istemiyorum

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Bu kartların kendi ayarı. Kapanabileceğini sanmıyorum.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Fan stop özelliğinin sistemi ilk açtığında birkaç saniye için çalışması gayet normal bir şey. Kapatamazsın.
Ayrıca niye kapatmak istiyorsun ki? Bir dakika bile sürmüyor döndüğü süre.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan stop özelliğinin sistemi ilk açtığında birkaç saniye için çalışması gayet normal bir şey. Kapatamazsın.
ya benim kasayı azıcık hareket ettirince bi kablo ekran kartı fanına çarpıyor ben de kasayı açıp kabloyu azıcık çekmem gerekiyro bir şey olacagından değil de pc yi açınca zaaaaaaaannnnnnngg diye uzun bir ses geliyor sonra hemen gidiyor

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
pc yi açınca fanlar dönüyor sonra 1 2 saniye sonra kapanıyor ama ben ilk açıldıgı zamanda fan dönmesini kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim yapmamaın sebebide bazı kablolar çarptığı için kötü bir ses çıkıyor sonra düzeliyor her açtıgımda bu çarpma sesini duymak istemiyorum

elektriğini kesin hocam direk

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazen kabloyu çekiyorum düzelmiyor uğraştırıyor işte

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can
Yeni nesil GPU'ların hepsinde Zero Fan özelliği olduğundan GPU ilk açılışta fanları test edip sonra Temp. değeri default olarak ayarlanmış dereceyi görmeden çalışmaz tabiiki bu disabled edilebilir o şekilde de sürekli olarak çalışacaktır fanlar bilginiz olsun 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,356
Üyeler
165,521
Son üye
BeynimdeHipHop
Top Bottom